Πόρτα Τσάβι σε Ανζί

Πόρτα Τσάβι σε Ανζί

Γιώργος Καραμάνος
Πόρτα Τσάβι σε Ανζί

bet365

Οι Ρώσοι προσέφεραν μυθικό ποσό στον Τσάβι, ώστε να αποχωριστεί τη Μπαρτσελονα, αλλά εισέπραξαν την άμεση άρνηση του Ισπανού μέσου...

Η είδηση της ημέρας στην Ισπανία είναι ότι η Ανζί προσπάθησε να κάνει δικό της τον Τσάβι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Ρώσοι επιχείρησαν να δελεάσουν τον εγκέφαλο της Μπαρτσελόνα, προσφέροντας του ένα τσουβάλι ρούβλια. Το ακριβές ποσό της πρότασης δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά υπολογίζεται πως κυμαινόταν στα 14 εκατ. ευρώ. Εάν αληθεύει το νούμερο, πρόκειται για περίπου έξι εκατ. περισσότερα απ' όσα εισπράττει ο παίκτης στους Μπλαουγκράνα και είναι τεράστιο δεδομένου και της ηλικίας του (32 ετών).

Η νίκη της Ανζί επί της Ουντινέζε προσφέρεται σε απόδοση 1.66 στην betfair

Ο Τσάβι ωστόσο, ούτε που θέλησε να το σκεφτεί δεύτερη φορά και απάντησε αρνητικά στη νεόπλουτη ομάδα του Ρομπέρτο Κάρλος και του Σάμουελ Ετό. Ο Ισπανός μέσος άλλωστε βρίσκεται σε κουβέντα για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2016 (σ.σ.: το τρέχον λήγει το 2014) και έχει εκφράσει την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στη μία και μοναδική ομάδα που αγωνίστηκε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα