Πέφτουν κορμιά στο Τορίνο

Θοδωρής Βασίλης
Πέφτουν κορμιά στο Τορίνο

bet365

Στο Τορίνο και το στο Γιουβέντους-Τσέλσι θα είναι στραμμένα τα βλέμματα με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη. Ντέρμπι κορυφής στο «Μεστάγια», με την δεύτερη ομάδα κόντρα στην Γαλατά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

5ος Όμιλος

Μάχη γιγάντων στο Τορίνο όπου η Γιουβέντους υποδέχεται την Τσέλσι σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τους «μπιανκονέρι». Οι πρωταθλητές Ιταλίας βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και μία νέα γκέλα θα κάνει εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα ανώδυνη γκέλα με αντίπαλο την Λάτσιο, αφού και η Ίντερ κόλλησε. Εκτός οι τραυματίες Βούτσινιτς και Ντε Τσέλιε. Από την άλλη πλευρά η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή στην Τσέλσι. Οι «μπλε» γνώρισαν την ήττα από την Γουέστ Μπρόμιτς κι έμειναν τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Ο Ντι Ματέο όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ κινδυνεύει και δεν αποκλείεται μία πιθανή ήττα στο Τορίνο να φέρει εξελίξεις. Εκτός ο Τέρι, αμφίβολος ο Λάμπαρντ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σαχτάρ αγωνίζεται στην Δανία απέναντι στο Νόρτζελαντ και με νίκη μπορεί να τσεκάρει ακόμα και την πρόκριση. Η Νόρτζελαντ ένα θαύμα το έκανε απέναντι στην Γιουβέντους και μάλλον θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη στον όμιλο.

Βαθμολογία

1) Σαχτάρ Ντόνετσκ 7
2) Τσέλσι 7
3) Γιουβέντους 6
4) Νόρτζελαντ 1

Τελευταία αγωνιστική

Σαχτάρ-Γιουβέντους
Τσέλσι-Νόρτζελαντ

6ος Όμιλος

Επανάληψη του τελικού του 2001 στο Μεστάγια με την Βαλένθια να φιλοξενεί την Μπάγερν με έπαθλο την πρώτη θέση του ομίλου με τις δύο ομάδες να συγκατοικούν στην κορυφή του ομίλου. Η Μπάγερν προέρχεται από την πρώτη ισοπαλία της σεζόν με 1-1 με τη Νυρεμβέργη. Εκτός οι Ρόμπεν και Μπόατενγκ. Η Βαλένθια επικράτησε με 2-1 της Εσπανιόλ αλλά παραμένει αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία αφού βρίσκεται στην 8η θέση.

Όσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι η αποκλεισμένη Λιλ αντιμετωπίζει στην Λευκορωσία την ΜΠΑΤΕ η οποία θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Λευκορώσοι έχουν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα στην χώρα τους και θα αγωνιστούν κομπλέ.

Βαθμολογία

1) Μπάγερν Μονάχου 9
2) Βαλένθια 9
3) ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 6
4) Λιλ 0

Τελευταία αγωνιστική

Λιλ-Βαλένθια
Μπάγερν Μονάχου-ΜΠΑΤΕ

7ος Όμιλος

Την ευκαιρία να κλειδώσει την πρόκριση έχει η Μπαρτσελόνα η οποία αντιμετωπίζει την Σπαρτάκ Μόσχας. Οι «μπλαουγκράνα» συνεχίζουν τηυν επέλασή τους στο πρωτάθλημα μετά και τη νέα νίκη επί της Σαραγόσα με τον Μέσι να πετυχαίνει δύο γκολ και να έχει μία ασίστ.Εκτός οι τραυματίες Σάντσες και Μπαρτρά. Η Σπαρτάκ Μόσχας γνωρίζει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για την πρόκριση στην επόμενη φάση και ότι ρεαλιστικός στόχος είναι η τρίτη θέση και το Γιουρόπα Λιγκ. Οι Μοσχοβίτες θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Ρεμπρόφ, Πεσιάκοφ, Ντίκαν, Τζιούμπα, Γουέλιτον, Πάρσιβλιουκ, ΜακΓκίντι, Ρομούλο και Μπιλιαλεντίνοφ, όπως και τον τιμωρημένο Παρέχα.

Η Μπενφίκα αντιμετωπίζει την Σέλτικ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή στην μάχη της πρόκρισης. Η ομάδα του Ζέσους πέρασε στο Κύπελλο μετά τη νίκη επί της Μορεϊρένσε αλλά θα υποδεχτεί τους Σκωτσέζους με πολλά προβλήματα αφού αμφίβολοι είναι οι Αϊμάρ, Γκαράι, Πέρες, Περέιρα και Μάρτινς. Η Σέλτικ επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας στο εγχώριο πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα κι ένα ματς λιγότερο. Σίγουρα εκτός είναι ο Φόρεστ.

Βαθμολογία

1) Μπαρτσελόνα 9
2) Σέλτικ 7
3) Μπενφίκα 4
4) Σπαρτάκ Μόσχας 3

Τελευταία αγωνιστική

Μπαρτσελόνα-Μπενφίκα
Σέλτικ-Σπαρτάκ Μόσχας

8ος Όμιλος

Η Γαλατασαράι υποδέχεται την αδιάφορη και ήδη στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Τούρκοι μετά το διπλό στην Ρουμανία μπήκαν ξανά στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης κι έχουν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα αγωνιστεί με πολλές αλλαγές, αφού ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον άφησε εκτός Εβρά, Γκιγκς, Σμόλινγκ, Σκόουλς, Ρούνεϊ, Φέρντιναντ, Φαν Πέρσι και Ντε Χέα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Κλουζ και Μπράγκα δίνουν την δική τους μάχη με τον χαμένο να χάνεται. Η Κλουζ παραπαίει στο πρωτάθλημα έχοντας μείνει 16 βαθμούς πίσω από την Στεάουα. Η Μπράγκα την Παρασκευή νίκησε με 3-1 την Παμπιλιόσα για το Κύπελλο με τον Ζοσέ Πεσέιρο να δίνει ανάσες σε αρκετούς βασικούς.

Βαθμολογία

1) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 12 (9-4)
2) Γαλατασαράι 4 (4-5)
3) Κλουζ 4 (5-6)
4) Μπράγκα 3 (5-8)

Τελευταία αγωνιστική

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κλουζ
Μπράγκα-Γαλατασαράι

Βαθμολογία

1) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 12
2) Γαλατασαράι 4
3) Κλουζ 4
4) Μπράγκα 3

Τελευταία αγωνιστική

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κλουζ
Μπράγκα-Γαλατασαράι

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα