Έτσι τους «έφτιαξε» ο Ρότσα

Έτσι τους «έφτιαξε» ο Ρότσα

Gazzetta team
Έτσι τους «έφτιαξε» ο Ρότσα

bet365

Ο Ρότσα φαίνεται πως βρήκε το... κουμπί των παικτών του Τριφυλλιού και κατάφερε να τους αποβάλλει το άγχος πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Την Κυριακή το πρωί στη Παιανία ο Ρότσα ανέλυσε για μισή ώρα στο βίντεο τον ΠΑΟΚ και μίλησε στους παίκτες του για το ματς.

Αυτό που ήθελε ο Αργεντινός ήταν να τους κάνει να παίξουν χωρίς άγχος και να χαρούν το παιχνίδι λέγοντάς τους: «Πάμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Έχετε δυνατότητες και πρέπει να πιστέψετε στους εαυτούς σας. Να χαρείτε το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να νιώθετε πίεση. Κάντε αυτό που ξέρετε και όλα θα πάνε καλά. Καθαρίστε το μυαλό σας, ξεχάστε τα όλα και να παίξετε απελευθερωμένα. Να παίξετε απλά και θα έρθει το καλό παιχνίδι και το αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα