Ζαρντίμ: «Πίεση, ρυθμός και... νίκη»

Ζαρντίμ: «Πίεση, ρυθμός και... νίκη»

Ζαρντίμ: «Πίεση, ρυθμός και... νίκη»

bet365

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εξέφρασε την πεποίθησή του για νίκη στη Γερμανία, χτυπώντας όμως... καμπανάκι για τον ρυθμό της Σάλκε. Τα πλάνα του Πορτογάλου για Γερμανία.

«Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε. Έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ», ήταν τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού προς τους παίκτες του.

Ο ρυθμός της Σάλκε προβληματίζει έντονα τον Ζαρντίμ που χτύπησε... καμπανάκι. «Δεν θα περιμένουμε την Σάλκε. Θα πιέσουμε στο κέντρο, για να μην είναι σε θέση να κυκλοφορήσουν σωστά τη μπάλα. Θα τους αναγκάσουμε στο λάθος για να βγούμε στην αντεπίθεση.

Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να προσέξουμε τα αμυντικά μας καθήκοντα, αλλά και τα στημένα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ειδικά στα πρώτα λεπτά, καθώς θα δεχθούμε έντονη πίεση. Να μην τους αφήσουμε να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

Να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να παίξουμε σωστά και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», υπογράμμισε. Σχετικά με το πρωτάθλημα και την Κέρκυρα τόνισε: «Μπράβο σας. Ήταν μία σημαντική νίκη με την Κέρκυρα. Τώρα είμαστε στο +8 από τον ΠΑΟΚ όμως θα δούμε μετά αυτά. Έχουμε μπροστά μας το δύσκολο και σημαντικό ματς με την Σάλκε και εκεί πρέπει να σταθούμε. Μου άρεσε όμως το πως πιέζαμε την Κέρκυρα. Την πρεσάραμε όσο καλά έπρεπε και κερδίσαμε».

Τα πλάνα του Ζαρντίμ

Όσον αφορά το βασικό σχήμα, ο Πορτογάλος έκανε δοκιμές στο δίτερμα, ωστόσο δύσκολα θα δούμε τα «πειράματα» και στον αγωνιστικό χώρο. Περισσότερες πιθανότητες έχει ο Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Τοροσίδης, Κοντρέρας, Μανωλάς (σ.σ. με τον Σιόβα να έχει αρκετές ελπίδες για βασικός μαζί με τον Μανωλά) και Χολέμπας, στα χαφ οι Μοντέστο, Μανιάτης, Γκρέκο, στα δεξιά ο Αμπντούν, στα αριστερά ο Μασάντο και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα