Συνέχεια στα δοκάρια για ΟΦΗ
Τα τρία δοκάρια στο χθεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν έφταναν στον ΟΦΗ, που συνέχισε το... ρεσιτάλ και στο σημερινό φιλικό με τον Ρούβα. Στην αναμέτρηση έλαβαν μέρος όσοι δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής χθες και η 11άδα αποτελούταν κυρίως από νεαρούς παίκτες, με εξαίρεση τους Σαρ, Μονιάκη, Ζορμπά.
Αυτή τη φορά ο Μπανούσης ήταν αυτός που στόχευσε δυο φορές το δοκάρι, με την τελική προσπάθεια να είναι και πάλι το πρόβλημα των Ομιλιτών. Μάλιστα, υπήρξε και ανάλογη φάση με αυτή του Σίσιτς, που υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ στο τέταρτο δοκάρι.
Πέραν των δυο δοκαριών οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν σε άλλες τρεις περιπτώσεις, δυο με τον Ροβίθη και μια με τον Νύκταρη. Στον αντίποδα, και ο Ρούβας θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ στις δυο ευκαιρίες που είχε.
Οι συνθέσεις
OΦΗ: Αγριμάκης Μονιάκης, Σαρ, Βαλεριανος, Νύκταρης, Μπανούσης, Χατζηκοσμάς, Ζορμπάς, Καπουράνης, Ροβίθης, Βιτώρος.
Aγωνίστηκαν και οι Γιαγκιόζης, Φαζός, Κολιακουδάκης, Χατζάκης.
Ρούβας: Μπολέμης, Κίτσος, Ιερωνθμάκης, Χατζηανδρέου Ντελια, Πλουσής, Λυκούδης, Αντωνάκης, Χατζησάβας, Έλκεμανς, Γκάτσης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
