«Σαν δημοτικός σύμβουλος ο Δώνης!»
Ο Νίκος Αλέφαντος με το γνώριμο και ξεχωριστό του ύφος είναι η νέα μεταγραφή του sportdog.gr και όπως ο «σκύλος» δαγκώνει καθημερινά, το ίδιο θα κάνει και ο ξακουστός «Αλέ»! Αρχή με τα ματς της 11ης αγωνιστικής!
«Από εδώ και πέρα θα είμαι στο Sportdog. Θα λέω πάλι αυτό που βλέπω. Όχι δημόσιες σχέσεις... Είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν οι παλιοί αναγνώστες, όλοι αυτοί που μας τιμούσαν αφού η στήλη ήταν δημοφιλής. Πριν αρχίσω την ανάλυση για ΠΑΟ- ΠΑΟΚ, θυμάστε τι φώναζα μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός;
«Βάλε τον Κοντοέ στόπερ ρε! Όχι τις αργοκαρούτες πάνω στον εκτελεστή Μήτρογλου»! Και όντως έβαλε τον Κοντοέ στόπερ στη Βέροια και πέρασε αέρας από εκεί η ΑΕΚ! Μην νομίζετε ότι δεν ξέρουν για το μάτι του Αλέφαντου. Τη ζωή μας τη φάγαμε στα γήπεδα».
Πάμε τώρα στο Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ. Πρέπει ο ΠΑΟΚ τώρα άμεσα να δώσει στον Χακόμπο την ελευθέρας του και να τον στείλει σπίτι του μετά από αυτά που έκανε! Τρελά πράγματα έκανε. Αυτά δεν γίνονται ούτε στη Γ’ Εθνική. Χειρονομίες στην εξέδρα, τρώει την αποβολή και έπειτα ορμάει, δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν ούτε οι παίκτες ούτε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Και ενώ είχε παραπονεθεί ο Σαββίδης στους παίκτες και στον προπονητή ότι όλο παίρνουν αποβολές, συνεχίζεται αυτό το βιολί. Είναι απειθαρχία.
Έχει ευθύνη ο Δώνης. Κοίταζε αυτά που έκανε ο Χακόμπο και είχε τα χέρια στην τσέπη λες και είναι… δημοτικός σύμβουλος! Ποιος είσαι, ο Φερέιρα που έμοιαζε 80 χρονών; Εγώ όταν ο Άλμπερτσεν σε ένα ντέρμπι Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός στη Λεωφόρο 0-0, πήγαινε για αποβολή, είχα μπει μέσα στο γήπεδο και του έκλεινα με τα χέρια το στόμα γιατί έβριζε, με είχαν όλες οι εφημερίδες φωτογραφία με τα χέρια μου στο στόμα του . Τον πήρα και τον έβγαλα ομαλά από το γήπεδο για να γλιτώσουμε τα χειρότερα. Δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι ο ΠΑΟΚ.
Ο Φερέιρα έπρεπε να έχει φύγει πολύ καιρό τώρα, ήταν μεγάλο λάθος η επιμονή του Αλαφούζου. Ο Πορτογάλος ήταν ένα άψυχο πράγμα που δεν κολλούσε, είχε χαλάσει η σούπα εδώ και καιρό. Ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερό του φετινό παιχνίδι.
Κάτι ακόμα: Οι αναγνώστες του προηγούμενου σάιτ θα θυμούνται που είχα αναλύσει μια φορά ότι η καλύτερη θέση για τον Βύντρα είναι στόπερ! Εκεί έπαιξε τώρα και ήταν καλός.
Ο Ολυμπιακός με την Κέρκυρα έκανε μια καλή προπόνηση στο… Ρέντη. Ό,τι έπρεπε ήταν για να μην κουραστεί πριν τη Σάλκε. Νίκησε κατά κράτος, φτωχό το 2-0, ήταν για περισσότερα γκολ το ματς, δεν χωράει καν σχολιασμό. Η διαφορά παικτών και ομάδων ήταν πολύ μεγάλη. Τι να σχολιάσεις.
Το καλό είναι ότι η Σάλκε έκανε τραγική εμφάνιση αμυντικά με την Λεβερκούζεν. Θα δούμε το ματς και θα τα αναλύσουμε όλα, θα έχουμε στήλη την επομένη του μεγάλου αγώνα. Την Πέμπτη να διαβάσετε, θα πούμε πολλά για τον Ολυμπιακό.
Περισσότερος Νίκος Αλέφαντος στο www.sportdog.gr
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
