Ο... κόκκινος ΠΑΟΚ (vids)

Ο... κόκκινος ΠΑΟΚ (vids)

Γιώργος Βροντάκης
Ο... κόκκινος ΠΑΟΚ (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ... χτυπάει κόκκινο στη φετινή Super League, μετρώντας ήδη 6 αποβολές σε 11 αγωνιστικές. Το gazzetta.gr παρουσιάζει με video τις κόκκινες κάρτες του «δικεφάλου».

Ένα από τα πιο γνωστά και ωραία συνθήματα του ΠΑΟΚ είναι το «Ω, ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μές' το μυαλό» και φαίνεται πως αυτό έχει μπει για τα καλά στο πετσί των παικτών του «δικεφάλου» καθώς σχεδόν αδικαιολόγητα έχουν αντικρίσει ήδη έξι κόκκινες κάρτες, ενώ μια αποβολή έχει και ο Γιώργος Δώνης.

Δύο κόκκινες στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Όλα ξεκίνησαν στις 30 Σεπτεμβρίου, όταν διεξήχθη το ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα. Οι «ασπρόμαυροι» καθάρισαν το ματς από το πρώτο ημίχρονο επικρατώντας με 4-1. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, όμως, δεν συγκράτησαν στο τέλος τα νεύρα τους και δέχτηκαν δύο κόκκινες κάρτες στις καθυστερήσεις.

Την αρχή έκανε ο Κατσικάς όταν στο 92' αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Αγκάνθο. Την άγουσα για τα αποδυτήρια είδε και ο Λόρενς στο 99' και αυτός με απευθείας κόκκινη επειδή έπιασε τον Γιαννιώτα από το λαιμό και τον πέταξε στο χορτάρι. Ο διαιτητής Τάσος Κάκος έδιωξε από τον αγωνιστικό χώρο και τον Γιώργο Δώνη. Δείτε το video από το 04:00...

Αποβολή και πέναλτι

Στις 6 Οκτωβρίου, ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με τον Παναγιώτη Γλύκο να βλέπει την τρίτη συνεχόμενη απευθείας κόκκινη κάρτα του «δικεφάλου» καθώς στο 40' ανέτρεψε τον Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Ο ρέφερι Δημητρόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα και τον δρόμο προς τα αποδυτήρια στον τερματοφύλακα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Δείτε το video από το 01:40

«Θέατρο» και στα αποδυτήρια

Δύο εβδομάδες αργότερα, πάλι στην Τούμπα, ο Λίαμ Λόρενς δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς με την ΑΕΚ, αφού είδε δύο κίτρινες κάρτες από τον διαιτητή Θάνο. Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 και ο Ιρλανός σημείωσε την δεύτερη αποβολή του στην Super League, καθώς σε τέσσερα λεπτά κατάφερε να δει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Στο 69', ο Λόρενς έκανε... θέατρο για να κερδίσει πέναλτι. Δείτε το video από το 02:00

Το μπουκάλι του Λαζάρ

Οι κόκκινες κάρτες δεν τελείωσαν εκεί για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Κοστίν Λαζάρ πήρε την υπ΄ αριθμόν νούμερο 5 στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης απέναντι στον Πανιώνιο. Στις 4 Νοεμβρίου, ο Ρουμάνος μέσος του ΠΑΟΚ έπεσε στο χορτάρι στο 44' ζητώντας ένα φάουλ και εκείνη τη στιγμή βρέθηκε δίπλα του ένα μπουκάλι από την κερκίδα με αποτέλεσμα, ο Λαζάρ να το επιστρέψει πίσω και δίκαια να αποβάλλεται.

«Ταυρομάχος» ο Χακόμπο

Στο χθεσινό ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Σανθ Χακόμπο φαίνεται πως ζήλεψε τους συμπαίκτες του και σε μια ανύποπτη στιγμή... τρελάθηκε. Μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βίκτορ Βιτόλο, ο τερματοφύλακας του «δικεφάλου» έκανε μια άσεμνη χειρονομία (μάλλον προς την πράσινη κερκίδα) την οποία και υπέδειξε ο βοηθός στον διαιτητή Τριτσώνη.

Ο ρέφερι έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Ισπανό πορτιέρο στο 86' και σαν... ταυρομάχος πήγε να ορμήξει στον επόπτη με συμπαίκτες και αντιπάλους να πέφτουν πάνω του για τον συγκρατήσουν. Τελικά, ο Χακόμπο ξέσπασε στα αποδυτήρια κάνοντας τα γης μαδιάμ...

Αυτή ήταν η 6η αποβολή του ΠΑΟΚ σε 11 αγωνιστικές, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως μετράει ακόμα μια στο Europa League, όταν είχε δει δύο κίτρινες κάρτες ο Κοστίν Λαζάρ στον αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης (2-1).

ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΗΜ/ΝΙΑ

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΣΚΟΡ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ

30/09/12

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ

4-1

90+1΄ Κατσικάς, 90+9' Λόρενς

06/10/12

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

1-1

41' Γλύκος

20/10/12

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

1-0

69΄Λόρενς.

04/11/12

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ

1-2

44'Λάζαρ

18/11/12

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ

2-0

86' Χακόμπο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα