Κόρμπος: «Να βάλουν γκολ οι επιθετικοί»

Κόρμπος: «Να βάλουν γκολ οι επιθετικοί»

Νίκος Τσιώκος
Κόρμπος: «Να βάλουν γκολ οι επιθετικοί»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Παναγιώτης Κόρμπος τόνισε πως πρέπει να βάλουν γκολ και οι επιθετικοί του Λεβαδειακού για να λυθούν τα πόδια, ενώ στάθηκε και στα τρία δοκάρια του ΟΦΗ.

Από τη μεσαία γραμμή (Ροζέριο) και από αυτογκόλ (Κουρδάκης) προήλθαν τα γκολ του Λεβαδειακού, με τον Παναγιώτη Κόρμπο να τονίζει πως πρέπει να σκοράρουν και οι επιθετικοί για να λυθούν τα πόδια τους, αφού οι Βοιωτοί κάνουν ευκαιρίες.

«Είναι πολύ σημαντική νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και θα πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Οι επιθετικοί πρέπει να βάλουν γκολ για να λυθούν τα πόδια. Είχαμε διαβάσει το παιχνίδι του ΟΦΗ.

Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και ξέραμε ότι σε κάθε παιχνίδι κάνουμε 6-7 ευκαιρίες και καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας στα δοκάρια του αντιπάλου», ήταν τα λόγια του αμυντικού μέσου του συλλόγου της Λιβαδειάς.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα