Ματς για τα... Πηγάδια!

Gazzetta team
Ματς για τα... Πηγάδια!

bet365

Αγώνας σούπα (0-0) στην έδρα της Ξάνθης, με την ομάδα του Κωστένογλου να μην εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι έπαιζε για μία ώρα με παίκτη παραπάνω κόντρα στον Πανθρακικό.

Ντέρμπι με φόντο την αποφυγή του υποβιβασμού ήταν αυτό στην Ξάνθη, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν έμελλε να κάνει ένα τέτοιο βήμα. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα, όμως έμειναν από νωρίς με δέκα παίκτες, όμως η ομάδα του Κωστένογλου δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάρει κεφάλι και τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες. Το τελικό 0-0 σφράγισε έναν αγώνα με πολύ μέτριο θέαμα, ο οποίος σημαδεύτηκε από δύο απίστευτα περιστατικά και άφησε Ξάνθη και Πανθρακικό βαθιά στην βαθμολογία της Superleague.

Καλύτερα μπήκε στον αγώνα ο Πανθρακικός. Κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα έδειχνε ότι είναι η ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει και πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο μέσα σε ένα λεπτό έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ. Πρώτα ο Βαϊρουά έκανε επικίνδυνη σέντρα-σουτ από δεξιά (10') και ανάγκασε τον Λοντίγκιν να πετάξει την μπάλα κόρνερ, από το οποίο ο Σερφά βρέθηκε κοντά στο να σκοράρει με κεφαλιά (11') όμως ο πορτιέρε των γηπεδούχων αντέδρασε ξανά σωστά.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να είναι καλύτεροι, όμως σε μία στιγμή όλα άλλαξαν. Στο 24' ο Σερφά του Πανθρακικού ίσα που πέρασε έξω από τη γραμμής του αγωνιστικού και αφού έβγαλε το σορτσάκι του έβγαλε το κολάν που φορούσε από μέσα και ξαναέβαλε το σορτσάκι. Οταν επέστρεψε στο τερέν ο Κάκος του έδειξε δεύτερη κίτρινη για δυσφήμιση του αθλήματος. Από εκείνο το σημείο και μετά η Ξάνθη έγινε το αφεντικό.

Οι γηπεδούχοι είχαν τέσσερις φάσεις για να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ, όμως ο Κουτσόπουλος και η αστοχία δεν τους το επέτρεψαν. Στο 26' το σουτ του Μάνταλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φυλοξενούμενων, ενώ δέκα λεπτά αργότερα έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του ίδιου παίκτη! Στο 39' ο Βασιλακάκης δεν εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Πλατέλλα από δεξιά αφού όντας μόνος του έστειλε τη μπάλα ψηλά με κεφαλιά και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσων το αριστερό βολέ του Πλατέλλα έφυγε ψηλά, άουτ.

Ο Κωστένογλου έκανε διπλή αλλαγή στο ημίχρονο για να χτυπήσει το ματς, όμως η Ξάνθη δεν μπόρεσε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Στο 56' ο Μάνταλος αστόχησε από το ύψος του πέναλτι και στο 73' έχασε διπλή ευκαιρία όταν μετά από ωραία πάσα του Μάνταλου ο Μαρίν βρέθηκε ολομόναχος στο πέναλτι, όμως καθυστέρησε και το σουτ του μπλοκαρίστηκε, ενώ στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Νάκα μπλόκαρε ο Κουτσόπουλος.

Εκεί τελείωσαν και οι ελπίδες των γηπεδούχων για νίκη, αφού στα επόμενα λεπτά θα έβλεπαν τον βαθμό σαν επιτυχία. Στο 76' ο Φλίσκας είδε δεύτερη κίτρινη επαναφέροντας την αριθμητική ισορροπία και δύο λεπτά μετά ο Ντάνι τραυματίστηκε και άφησε την Ξάνθη με 9 παίκτες αφού ο Κωστάνογλου είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο τελευταίο τέταρτο, όμως στο 83' το φάουλ του Παπαδόπουλο πέρασε άουτ και στο 88' χάθηκε τεράστια ευκαιρία με τον Μπαϊκαρά να κάνει ολομόναχος το σουτ σχεδόν από το πέναλτι και τον Λοντίγκιν να κάνει την επέμβαση της αγωνιστικής χαρίζοντας ουσιαστικά στην Ξάνθη τον βαθμό.

Man of the match: Κουτσόπουλος. Ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού με τις επεμβάσεις του κράτησε την ομάδα του μέσα στο ματς για όσο έπαιζε με παίκτη λιγότερο και της έδωσε τη δυνατότητα να πάρει ακόμα και τη νίκη στο τέλος.

Αδύναμος κρίκος: Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν για σχεδόν μία ώρα με παίκτη περισσότερο, όμως δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν και έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας είναι και ευχαριστημένοι με τον βαθμό.

Στο ύψος του: Καλός σε ένα ακόμα ματς, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που έκανε τη διαφορά και βοήθησε τον Πανθρακικό κρατώντας μπάλα και δίνοντας πολύτιμες ανάσες όταν έπαιζε με δέκα.

Η γκάφα: Αυτά γίνονται μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο αγώνας άργησε να ξεκινήσει 5 λεπτά επειδή ο κανονισμός λέει ότι οι ταινίες που βάζουν οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι ίδιο χρώμα με τις κάλτσες και οι παίκτες του Πανθρακικού δεν το είχαν κάνει.

Το στραγάλι: Αμέτρητες κάρτες από τον Κάκο που θέλησε να κρατήσει το ματς στο επιθυμητό επίπεδο. Απέβαλλε τον Σερφά για δυσφήμιση του αθλήματος επειδή ο στόπερ του Πανθρακικού έβγαλε σορτσάκι και κολάν όντας μόλις έξω από την γραμμή του αγωνιστικού χώρου!

Το ταμείο του Gazzetta.gr: Ξάνθη και Πανθρακικός ήθελαν τη νίκη για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις, όμως καμία από τις δύο δεν μπόρεσε να σκοράρει όταν έπαιξε με παίκτη περισσότερο και παρέμειναν βαθιά στον πάτο της βαθμολογίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα