«Θα ματώσουν για να μας βγάλουν από την πεντάδα»

Gazzetta team
«Θα ματώσουν για να μας βγάλουν από την πεντάδα»

bet365

Ο Βασίλης Ρόβας μίλησε για τον φετινό Πανιώνιο και το πλάνο που ακολουθείται, δηλώνοντας ότι η δουλειά που γίνεται στην ομάδα φαίνεται στο γήπεδο.

Ο Πανιώνιος πήρε μια εμφατική νίκη επί του Πλατανιά και το κλίμα στη Νέα Σμύρνη έγινε ακόμα καλύτερο. Ο Ρόβας, με δηλώσεις του στον Sentra ξεκαθάρισε ότι είναι νωρίς ακόμα για ταμείο, αλλά προειδοποίησε ότι για να βγάλουν τους κυανέρυθρους από την πεντάδα πρέπει να ματώσουν!

«Όταν έχεις οργάνωση και δουλεύεις πάνω στο πλάνο, έρχονται και τα αποτελέσματα, εμείς δουλεύουμε πάνω στις οδηγίες του κ. Ελευθερόπουλου. Το καλό είναι πως έχουν έρθει πολύ νωρίς τα αποτελέσματα και ελπίζω και η συνέχεια να είναι ανάλογη γιατί όταν ανεβάζεις τον πήχη, τότε και ο κόσμος έχει απαιτήσεις», τόνισε αρχικά για να προσθέσει:
Για το πλάνο που ακολουθείται στη Νέα Σμύρνη:
«Μερικές φορές πρέπει να επικροτούμε τις επιτυχίες των ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Η δουλειά φαίνεται μέσα στο γήπεδο, όλοι είμαστε μια οικογένεια, δουλεύουμε πολύ σωστά και απ' όταν αρχίζει η εβδομάδα, ξέρουμε τι θα κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι, ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας. Κάνουμε μια αγνή και φιλότιμη προσπάθεια, έχουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα από νέους παίκτες και πιστεύω πως μέσα στα επόμενα χρόνια θα είναι και πολλοί στην Εθνική. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσα σε παιδιά με μεγάλο ταλέντο».
Για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο:
«Τον κόουτς τον είχα και συμπαίκτη στα Γιάννενα, το ίδιο που έβλεπα τότε ως επαγγελματία παίκτη, το βλέπω και τώρα. Ηταν παθιασμένος, δούλευε πολύ σκληρά και είχε άλλη φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο. Εχει φέρει πολλά πράγματα στην ομα΄δα, εγώ είμαι 28 χρόνων και μόλις φέτος έμαθα πως παίζεται η θέση μου. Εμαθα πράγματα που δεν τα ήξερα. Με έχει βοηθήσει πολύ. Υπάρχουν λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά».
Για το πόσο εύκολο είναι να προσαρμοστείς όταν έχεις πλέον προπονητή, πρώην συμπαίκτη σου:
«Από τις πρώτες μέρες μας έδειξε ότι πρέπει να τον σεβόμαστε ως προπονητή, να ξεχάσουμε ότι είχαμε σχέσεις ως ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι το κατάφερε γρήγορα. Ο σεβασμός φέρνει και τα αποτελέσματα. Μπορεί και να το χει κλέψει από τον Ομπράντοβιτς, ήταν από τα πρώτα του λόγια πως «από δω και πέρα θα με λέτε κόουτς» (σ.σ το ίδιο είχε πει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όταν από παίκτης, έγινε προπονητής στην Παρτιζάν).
Είμαστε όλοι τυχεροί που τον έχουμε, ξέρει την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή, είτε έπειτα από ήττα, είτε έπειτα από επιτυχία. Για τα νεότερα παιδιά, είναι τυχεροί να έχουν έναν προπονητή να ξέρει να το διαχειριστεί. Είναι δουλειά σε ομαδικό επίπεδο και πάνω απ όλα την καρπώνεται ο κ. Ελευθερόπουλος».
Για την δήλωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου «είδα τα παιδιά να κλαίνε»:
«Μετά τον ΠΑΟΚ, πράγματι τα παιδιά που ήταν 18-19 χρονών τα έβλεπες να κλαίνε. Θεωρούσανε ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο. Αυτό δείχνει ότι τα παιδιά έχουν φιλοδοξίες.
Αυτό που χω να πω είναι πως σε καθημερινή βάση αυτά τα παιδιά μπορεί να ακούνε και να διαβάζουν διάφορα για μάνατζερς, ομάδες του εξωτερικού κλπ. Είναι όμως συνειδητοποιημένα και λένε `αυτά τα ακούμε βερεσέ, συνεχίζουμε και όταν είναι ας έρθει', δεν έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα, γι αυτό και η ομάδα δεν έχει ξεφύγει από το αρχικό πλάνο».
Για την περίοδο του τραυματισμού του:
«Όταν έχεις αχίλλειο και δεν ξέρεις εάν θα ξαναγυρίσεις στα γήπεδα, συνειδητοποιείς πολλά πράγματα. Εχω περάσει πολλά, είμαι ταλαιπωρημένος αλλά πλέον είμαι καλά, είμαι εδώ και συνεχίζω. Μόλις το έπαθα, το πρώτο που πέρασε από το μυαλό μου ήταν πως καταστράφηκε η καριέρα μου, πως δεν θα ξαναπαίξω μπάλα σε υψηλό επίπεδο. Με κράτησε όρθιο το ότι είμαι δυνατό παιδί, πιστεύω στον εαυτό μου και έχω δουλέψει πολύ. Είμαι δυνατός στη ζωή μου και δεν τα χω παρατήσει ποτέ».
Για την οικονομική κατάσταση του ίδιου και της ομάδας του:
«Κάθε άνθρωπος περνάει δύσκολα, σίγουρα αυτό που περνούσα στον ΟΦΗ και εξακολουθώ να το περνάω, εξαιτίας των εκκρεμοτήτων που έχω ακόμη με τον ΟΦΗ, είναι δύσκολο. Όμως, δόξα τω Θεώ, με κάποια έναντι και βοήθειες από τον Πανιώνιο, είμαι εντάξει. Στον Πανιώνιο η κατάσταση είναι υποφερτή, κάνουν τρομερή προσπάθεια στη διοίκηση γιατί αγαπούν την ομάδα, κάθε μέρα βλέπουμε ότι πάμε καλύτερα και αν συνεχίσουμε έτσι, το καλοκαίρι ίσως και να χουμε ξεχρεώσει και να είμαστε ένα οικονομικά υγιές σωματείο».
Για τους στόχους του φετινού Πανιωνίου και το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ:
«Δεν ξέρω εάν θα βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ αλλά για να μας βγάλουν από την πεντάδα θα πρέπει να ματώσουν πολλές ομάδες. Εγώ, πάντως, Μάρτιο με Απρίλιο θα κάνω… ταμείο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα