Δεν πρόλαβε την προπόνηση ο Σίσιτς

Δεν πρόλαβε την προπόνηση ο Σίσιτς

Δημήτρης Τομαράς
Δεν πρόλαβε την προπόνηση ο Σίσιτς

bet365

Ο Μίρνες Σίσιτς δεν κατάφερε να δώσει το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής στον ΟΦΗ λόγω της αργοπορημένης αναχώρησης του από την Σλοβενία.

Οι υποχρεώσεις του Σίσιτς με την Εθνική ομάδα της χώρας τους και η αργοπορία που σημειώθηκε ως προς την αναχώρησή του δεν του επέτρεψαν να είναι έγκαιρα πίσω στην... βάση του, στο ΒΑΚ, όπου προπονείται ο ΟΦΗ. Ο Σλοβένος άσος έχασε την προπόνηση της Παρασκευής.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι Μπούρμπος και Χαριτωνίδης έκαναν θεραπεία και ο Καπουράνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Το πρωί του Σαββάτου η προπόνηση θα αρχίσει στις 10.30 π.μ. και με αυτήν θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα