«Βούρκωσε» ο Φερέιρα!

«Βούρκωσε» ο Φερέιρα!

Νίκος Αθανασίου
«Βούρκωσε» ο Φερέιρα!

bet365

Συγκινητική ομιλία από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα που έγραψε τον επίλογο στην Παιανία βουρκώνοντας μπροστά στους παίκτες! «Να αγαπήσετε τον Παναθηναϊκό όπως εγώ»!

Στα δύο χρόνια που βρέθηκε στον πάγκο του Παναθηναϊκού «δέθηκε» όσοι λίγοι με την ομάδα. Αγάπησε το «τριφύλλι», τον κόσμο του και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που παρέμεινε, γνωρίζοντας ότι οι συνθήκες μόνο εύκολες δεν θα είναι. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πήγε το πρωί της Παρασκευής στην Παιανία και αποχαιρέτισε τους παίκτες του, βουρκώνοντας μάλιστα στο τέλος της ομιλίας του. Ο 66χρονος τεχνικός είχε συγκινητικές στιγμές με τους περισσότερους από τους «πράσινους», τους οποίους αποχαιρέτισε έναν προς έναν.

Σε απόδοση 2.41 στην betdaq η νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ

Ο Πορτογάλος αφού τους μάζεψε για τελευταία φορά στην αίθουσα θεωρίας, είπε μεταξύ άλλων: «Όπως ξέρετε φεύγω από τον Παναθηναϊκό. Η απόφαση μου έχει να κάνει με το γεγονός πως έβλεπα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω άλλη την ομάδα. Ήθελα να είμαι η λύση και όχι το ίδιο το πρόβλημα. Παλέψαμε μαζί, σας ευχαριστώ για την συνεργασία και τις στιγμές που ζήσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Θετικές και αρνητικές. Όσο ήμουν εγώ στον πάγκο υπήρχε κάποιος που αναλάμβανε τις ευθύνες και σας στήριζε στα δύσκολα. Ελπίζω το ίδιο να συνεχίσει και μετά από εμένα.

Φεύγω και έχω την συνείδηση μου ήσυχη. Και αυτό γιατί έδωσα και έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω αυτό τον τεράστιο σύλλογο στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Τον Παναθηναϊκό. Καλή επιτυχία σε όλους σας από εδώ και πέρα, εύχομαι ότι καλύτερο και φυσικά να έρθουν καλύτερες μέρες σε όλα τα επίπεδα. Να αγαπήσετε τον Παναθηναϊκό όπως εγώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα