«Στοίχημα» για Ρότσα οι ξένοι

«Στοίχημα» για Ρότσα οι ξένοι

Gazzetta team
«Στοίχημα» για Ρότσα οι ξένοι

bet365

Είναι γεγονός ότι οι ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα, ωστόσο ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα προσπαθήσει να πάρει το 100%, περιμένοντας να δει βελτίωση από όλους.

Ο Αργεντινός τεχνικός γνωρίζει όσο κανένας άλλος τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» που βρίσκονται στην ανδρική ομάδα. Τόσο οι Μαυρίας, Λαγός, Φουρλάνος, όσο και οι Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος εξάλλου είχαν περάσει προηγουμένως από τα δικά του χέρια, αλλά εκτός από την δεδομένη προσοχή που θα τους δείξει, αποτελούν «στοίχημα» για τον ίδιο και οι ξένοι, σύμφωνα με την «Sportday».

Όσον αφορά τις δύο από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις ως τώρα, τους Φορναρόλι και Βελάσκες, υπάρχουν οι ελπίδες βελτίωσης λόγω και της κοινής γλώσσας, ενώ σίγουρα παραπάνω πράγματα θα περιμένει να δει και από τους Τοτσέ, Βιτόλο. Ερωτηματικό παράλληλα αποτελούν οι Κουίνσι, Σισοκό, Ζέκα, Πίντο και Σο, σχετικά με το αν θα επηρεαστούν από την αποχώρηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, από την στιγμή που αποτέλεσαν καθαρά επιλογές του Πορτογάλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα