Λίνεν: «Να μας γίνει μάθημα»

Λίνεν: «Να μας γίνει μάθημα»

Gazzetta team
Λίνεν: «Να μας γίνει μάθημα»

bet365

Η ΑΕΚ πάει στη Βέροια την Κυριακή με στόχο μόνο τη νίκη και θα την πάρει αν, όπως λέει ο Εβαλντ Λίνεν, η ομάδα μάθει από όσα έγιναν στα τρία σερί ντέρμπι που έπαιξε.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ένωσης μιλώντας στη NOVA.

Για την απογοήτευση λόγω της ήττας από τον Ολυμπιακό: «Φυσικά και οι παίκτες ήταν απογοητευμένοι τόσο στο ημίχρονο, όσο και στο τέλος του αγωνα με τον Ολυμπιακό. Επιτρέπεται να συμβαίνει αυτό μετά το τέλος του αγώνα, αλλά δεν επιτρέπεται δύο μέρες αργοτερα. Μου αρέσει η νοοτροπία της ομάδας, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε έτσι. Να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και να έχουμε την σωστή νοοτροπία σε κάθε παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα: «Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Σίγουρα ήταν άτυχο το γεγονός ότι παίξαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα με αυτές τις τρεις ομάδες, αλλά ήμασταν κοντά στο να πάρουμε έναν βαθμό. Ήμασταν κοντά στο να πάρουμε βαθμό με τον ΠΑΟΚ, με τον Παναθηναϊκό, ακόμα και με τον Ολυμπιακό. Αν μέναμε με 11 παικτες ίσως ειχαμε κάποιες ευκαιρίες. Ελπίζω όμως ότι αυτά τα παιχνίδια να μας έγιναν μαθήματα και να τα χρησιμοποιήσουμε τις επόμενες εβδομάδες».

Για τη Βέροια: «Είναι πολύ επιθετική ομάδα, η οποία δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Έχει καλούς και γρήγορους επιθετικούς, όπως ο Ολαϊτάν, ο Ιωάννου, ο Μπαρκάν, ο Καλτσάς, ή ακόμα κι αν παίξει κάποιος άλλος, είναι επικίνδυνοι επιθετικά. Πρέπει να τους σταματήσουμε και να δημιουργήσουμε εμείς πρόβλημα στην εστία τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα