Ο προπονητής... νικητής (vids)!

Ο προπονητής... νικητής (vids)!

Gazzetta team
Ο προπονητής... νικητής (vids)!

bet365

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μετά το 1998 επιστρέφει στο τιμόνι του Παναθηναϊκού για να συνεχίσει τις... νίκες του. Το gazzetta.gr κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν του Αργεντινού τεχνικού.

Ο Ρότσα σηκώνει από σήμερα... μανίκια στην Παιανία, όχι για την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, αλλά για την πρώτη όπου έχει πολλά δικά του παιδιά. Ο Αργεντινός θα έχει στο πλευρό του, τον Γιάννη Βονόρτα με τον Ρότσα να έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία από τον πράσινο πάγκο.

Ο παλαίμαχος άσος την άνοιξη του 1994 έκατσε για πρώτη φορά στην άκρη του πράσινου πάγκου και η επιτυχία του ήταν πρόωρη. Ο Ρότσα σήκωσε ω προπονητής δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, ενώ έφτασε το τον Παναθηναϊκό μέχρι τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας τον μεγάλο Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Ασφάλιση αυτοκινήτου σε 5' και web offer έκπτωση 5%.Anytime Online

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα από την άνοιξη του 1994 μέχρι αρχές τις αρχές της 1996-97 καθοδήγησε τον Παναθηναϊκό σε 78 παιχνίδια και γνώρισε μόλις 7 ήττες, ενώ πανηγύρισε 62 φορές. Το τριφύλλι έδωσε την τεχνική ηγεσία στον Αργεντινό και το 1998, αλλά για 13 ματς και τότε έχασε μόλις μια φορά για το πρωτάθλημα, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου.

Συνολικά, ο νέος πράσινος τεχνικός θα συμπληρώσει στη φετινή Super League 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα ως προπονητής του Παναθηναϊκού καθώς Ο Ρότσα σε 91 ματς πρωταθλήματος με το τριφύλλι μετράει 68 νίκες, 15 ισοπαλίες και μόλις 8 ήττες.

Πάντως, ο Αργεντινός θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για την μεγάλη πορεία στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 1996, όταν το τριφύλλι νίκησε με 1-0 τον Αγιαξ στο τελευταίο του παιχνίδι στο παλιό «Άμστερνταμ Αρίνα», ενώ κανείς δεν ξεχνάει το νταμπλ της περιόδου 1994-95 το αμέσως επόμενο πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο του 1994, στα πέναλτι με την ΑΕΚ (3-3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα