Μερική ρήξη χιαστών ο Χαριτωνίδης

Μερική ρήξη χιαστών ο Χαριτωνίδης

Δημήτρης Τομαράς
Μερική ρήξη χιαστών ο Χαριτωνίδης

bet365

Μερική ρήξη χιαστών υπέστη ο Λάζαρος Χαριτωνίδης, που είχε χτυπήσει στο περιθώριο της προπόνησης του ΟΦΗ, ο οποίος θα κάνει θεραπεία για 10 μέρες μήπως και δεν μπει χειρουργείο.

Μερική ρήξη χιαστών και οστικό οίδημα είναι η αρχική ιατρική γνωμάτευση για τον Χαριτωνίδη από τον γιατρό του ΟΦΗ, Γιώργο Στεφανουδάκη ο οποίος παρουσία του παίκτη ανέλυσε την Πέμπτη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, το γεγονός ότι δεν έχει το γόνατο αστάθεια σε μεγάλο βαθμό και επίσης ότι δεν πειραχθεί ο μηνίσκος, είναι θετικό.

Έτσι, σε πρώτη φάση ο νεαρός αμυντικός θα ακολουθήσει για περίπου 10 ημέρες μόνο θεραπεία σε συνδυασμό με φυσικοθεραπεία και έπειτα, που θα έχει υποχωρήσει και το πρήξιμο, θα γίνει η τελική διάγνωση με την ελπίδα να αποφύγει την επέμβαση. Η λήψη της εν λόγω απόφασης θα γίνει αφότου αξιολογηθεί η πορεία αποκατάστασής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα