Με Σουμπίνιο στο δίτερμα

Με Σουμπίνιο στο δίτερμα

Νίκος Τσιώκος
Με Σουμπίνιο στο δίτερμα

bet365

Με τον Σίσερο Σουμπίνιο να δίνει το παρών, πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό δίτερμα του Ατρομήτου με την ομάδα Κ20, στο οποίο οι Καλλέργης και Τζαμάλ σημείωσαν από δυο γκολ.

Εκπαιδευτικό δίτερμα με την ομάδα Κ20 περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για όσους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Σε αυτό έδωσε το παρών στα 35 από τα 50 λεπτά της διάρκειάς του και ο Σίσερο Σουμπίνιο.

Ο Βραζιλιάνος δεν ήταν στην αποστολή για το ματς της Κυριακής και σήμερα έδειξε ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μπορεί να τον υπολογίζει και πάλι στα πλάνα του. Όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα, η πρώτη ομάδα επικράτησε με 4-1, με τους Καλλέργη και Τζαμάλ να πετυχαίνουν από δυο τέρματα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν σε θέματα φυσικής κατάστασης υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Δημήτρη Μπουρουτζίκα, με εξαίρεση τον Ντένις Επστάιν.

Ο Γερμανός έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ απουσίαζαν και οι διεθνείς Δημούτσος, Κούτσι, Μπάλλας. Οι τρεις παίκτες αναμένεται να επιστρέψουν αύριο από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες και δεν αποκλείεται να δώσουν το παρών στην προπόνηση, η οποία θα διεξαχθεί το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι με το πέρας της σημερινής, οι Γιάννης Σκόνδρας, Θανάσης Καραγκούνης και Τάσος Καραμάνος επισκέφτηκαν τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στο Ιατρικό Κέντρο Φαλήρου, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση λόγω ρήξης χιαστών και νοσηλεύεται, και του μετέφεραν τις ευχές των συμπαικτών τους στον Ατρόμητο και του Μπάγεβιτς για ταχεία ανάρρωση και επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα