«O ΠΑΟΚ μπορεί και κόντρα στη διαιτησία»

Γιώργος Φραδελάκης
«O ΠΑΟΚ μπορεί και κόντρα στη διαιτησία»

bet365

Την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα ακόμα και... κόντρα στην διαιτησία, εξέφρασε στο gazzetta.gr ο Άλβες Λίνο.

Ο Βραζιλιάνος άσος αποτελεί μία από τις βασικές μονάδες των «ασπρόμαυρων» και τη φετινή σεζόν πετυχαίνοντας και το γκολ που «κλείδωσε» την νίκη της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Παρά το γεγονός ότι βαδίζει αισίως στο 36ο έτος της ηλικίας του, θέλει να φοράει και του χρόνου την φανέλα του ΠΑΟΚ. Όπως εξάλλου αναφέρει στην συνέντευξή του στο gazzetta.gr, σκοπεύει να παίζει μπάλα ως τα... 40 και γιατί όχι, να κρεμάσει τα παπούτσια του στον «δικέφαλο του βορρά»! Την φετινή σεζόν τέθηκε από... πολλά χείλη ως στόχος του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και ο Λίνο δείχνει σίγουρος ότι η ομάδα του είναι ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, ακόμα και αν -όπως επισημαίνει- δεν υπάρχει ίδια αντιμετώπιση από την διαιτησία.

Ασφάλιση αυτοκινήτου σε 5' και web offer έκπτωση 5%.Anytime Online
Επτά παιχνίδια φέτος στην Τούμπα, ισάριθμες νίκες για τον ΠΑΟΚ. Είναι ξεκάθαρο πως αποτελεί την μεγάλη του δύναμη...

«Η ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας είναι πάντα ξεχωριστή. Το ξέρουν όλοι πλέον ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει κάνει την Τούμπα μία από τις πιο δυνατές έδρες και εμείς προσπαθούμε απλά να τον ικανοποιήσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Τα... ζουν όλα τα ματς οι οπαδοί μας, είναι πραγματικά καθοριστική η βοήθεια μας δίνουν».

Πολλοί έχουν μιλήσει φέτος και μέσα από τον ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα; Έκτοτε ακολούθησαν και κάποια άσχημα αποτελέσματα όμως...

«Θεωρώ πως είναι σίγουρα εφικτό το να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο στις προπονήσεις. Οι παίκτες βέβαια σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο ματς, αν και όπως θυμάστε είχαμε φτάσει πολύ κοντά στον τίτλο πριν τρία χρόνια, αλλά... Η σεζόν πάντως είναι πολύ δύσκολη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ακολουθεί εξάλλου και ένα πολύ σημαντικό ματς».

Γίνεται πολύς λόγος για την διαιτησία το τελευταίο διάστημα. Πως το αντιμετωπίζεις εσύ;

«Δεν μου αρέσει γενικά να ασχολούμαι με την διαιτησία, νομίζω ότι μπορεί εύκολα να μας αποπροσανατολίσει από τους στόχους μας. Ακόμα και όταν μας κοντράρει εξάλλου θεωρώ πως είμαστε σε θέση να πετύχουμε τους στόχους μας, να πάμε για το πρωτάθλημα».

Τι λείπει αυτή την στιγμή από τον ΠΑΟΚ για να αυξήσει τις πιθανότητες του για το πρωτάθλημα;

«Αυτό που χρειάζεται νομίζω δεν είναι κάτι άλλο από τις νίκες. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Αν δουλεύουμε όλοι όπως πρέπει και είμαι προσηλωμένοι σε κάθε παιχνίδι, μπορούμε να ξεπερνάμε και τα όποια προβλήματα προκύπτουν».

Ακολουθούν δύο κρίσιμα παιχνίδια, τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό...

«Αρχίσαμε ήδη να δουλεύουμε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Θα πάμε στο ΟΑΚΑ μόνο για την νίκη. Ο ΠΑΟΚ βέβαια έχει κάποιους παίκτες στην Εθνική τους ομάδα, οπότε η προετοιμασία γίνεται με απουσίες, αλλά ούτως ή άλλως όλοι ξέρουμε ότι αυτό το ματς θα είναι δύσκολο. Έχουμε όλα τα φόντα ωστόσο για να κερδίσουμε, τόσο σε αυτό, όσο και με τον Ολυμπιακό στη συνέχεια».

Το συμβόλαιό σου λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Τι έχεις σκεφτεί για το μέλλον σου; Σου έχει περάσει η ιδέα να «κρεμάσεις» τα παπούτσια σου στον ΠΑΟΚ;

«Δεν θέλω να σκέφτομαι γενικά για μέλλον, μόνο το τώρα. Σίγουρα αν περνούσε μόνο από το χέρι μου, θα ήθελα να μείνω, ποιος δεν θα ήθελε. Αλλά είναι... νωρίς για να σκέφτομαι το τέλος της καριέρας μου. Αν είναι δυνατόν, θέλω να παίζω και μέχρι τα... 40!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα