Τα σενάρια όλα είναι πιθανά!

Τα σενάρια όλα είναι πιθανά!

Νίκος Αθανασίου
Τα σενάρια όλα είναι πιθανά!

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος στηρίζει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ωστόσο, τα σενάρια δεν λείπουν! Από το να γίνει τεχνικός σύμβουλος ο Πορτογάλος μέχρι το δίδυμο Ρότσα-Αναστασίου!

Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει και στον Παναθηναϊκό τα πράγματα μόνο ξεκάθαρα δεν είναι σχετικά με το μέλλον του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Και αυτό γιατί παρά την στήριξη του Γιάννη Αλαφούζου στον Πορτογάλο τεχνικό, αρκετά σενάρια έκαναν την εμφάνιση τους και φυσικά δεν προέρχονται από την... φαντασία των δημοσιογράφων.

Ασφάλιση αυτοκινήτου σε 5' και web offer έκπτωση 5%.Anytime Online

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το μεσημέρι της Τρίτης ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω του NovaSportfm 94,6 έκανε γνωστό πως «ο Φερέιρα θα μείνει μέχρι το τέλος». Το βράδυ, μέσω του gazzetta.gr πληροφορηθήκατε για την τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών και το «σε στηρίζω» του προέδρου της ΠΑΕ προς τον 66χρονο κόουτς.

Παρά τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, αρκετά σενάρια «έπαιξαν» κατά την διάρκεια της ημέρας. Όπως για παράδειγμα, το ότι ο Αλαφούζος θα προτείνει «βελούδινο» διαζύγιο στον Φερέιρα, προτείνοντας παράλληλα θέση ειδικού συμβούλου στην συνάντηση που θα έχουν την Τετάρτη οι δύο άνδρες.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η... επόμενη μέρα μετά τον Πορτογάλο είναι έτοιμη και θα αποτελείται από το δίδυμο Ρότσα-Αναστασίου, ένα δίδυμο ανάγκης και όχι μια λύση που θα μπορέσει σε βάθος χρόνου να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Όλα αυτά... κυκλοφορούν στο «πράσινο στρατόπεδο» και το τι πραγματικά θα γίνει, θα το μάθουμε μετά την συνάντηση του Αλαφούζου με τον Φερέιρα. Μια συνάντηση που σύμφωνα με όσα έλεγε στο περιβάλλον του ο πρόεδρος της ΠΑΕ «είναι καθαρά τυπική» και σύμφωνα με άλλες «πηγές» καθοριστική για τον μέλλον του Πορτογάλου.
Ίδωμεν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα