Κάτι... καθόλου κουρασμένα παλικάρια

Κάτι... καθόλου κουρασμένα παλικάρια

Γιώργος Βροντάκης
Κάτι... καθόλου κουρασμένα παλικάρια

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Φερέιρα μετά τους έμπειρους παίκτες του ΟΦΗ είπε και για τους κουρασμένους πράσινους. Το gazzetta.gr αναλύει πως όσοι έπαιξαν στην Κέρκυρα έχουν μέσο όρο 54 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα στη Super League!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συνεχίζει να... τρελαίνει κόσμο αφού στο προηγούμενο εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΟΦΗ είχε δηλώσεις πως η κρητική ομάδα έχει πιο έμπειρους παίκτες. Τo gazzetta.gr τότε είχε δείξει με αριθμούς πως οι πράσινοι ήταν σαφώς πιο έμπειροι στη Super League, από τα... αμούστακα παιδιά του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει να κάνει... αλλοπρόσαλλες δηλώσεις καθώς τόνισε πως στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες για γκολ, όταν έκανε όλες και όλες δύο σε όλο το ενενηντάλεπτο. Ομως, εκτός από αυτό ανέφερε πως οι παίκτες του είναι κουρασμένοι.

Το gazzetta.gr με αφορμή αυτή τη δήλωση του 66χρονου προπονητή αναλύει τα λεπτά συμμετοχής που έχουν οι 13 παίκτες που αγωνίστηκαν στο νησί των Φαιάκων.

Ασφάλιση αυτοκινήτου σε 5' και web offer έκπτωση 5%.Anytime Online

 

Σε όλα τα ματς Καρνέζης και Ζέκα

Από τους 13 αυτούς ποδοσφαιριστές, μόνο ο Ορέστης Καρνέζης και ο Χοσέ Ζέκα έχουν παίξει και στα 10 ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ έναν αγώνα έχουν χάσει ο Βίκτορ Βιτόλο, ο Νίκος Σπυρόπουλος και ο Χάρης Μαυρίας.

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έχει κάτσει κάτω από τα δοκάρια 942 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις, ενώ τον ακολουθεί ο Ισπαμός αμυντικός μέσος με 848, ο «Σπυρό» με 784, ο Βύντρα με 659, ενώ ο Ζέκα έχει 606.

Κάτω από 600 λεπτά συμμετοχής έχουν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (591), ο Στέργος Μαρίνος (522), ο Μπρούνο Φορναρόλι (451), ο Κουίνσι Οβούσου (423) και ο Χάρης Μαυρίας (411).

Ο νεαρός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος σε τέσσερα παιχνίδια έχει 377 λετπά συμμετοχής μαζί με τις καθυστερήσεις, ο Αντώνης Πετρόπουλος 183 σε ισάριθμους αγώνες και ο Τάσος Λαγός 214 με μια αναμέτρηση λιγότερη.

Συνολικά οι 13 πράσινοι έχουν σε αγωνιστεί φέτος στη Super League για 7.011 λεπτά. Δηλαδή ο καθένας έχει μέσο όρο 53,93 λεπτά ανά αγώνα. Μόνο οι Καρνέζης, Βιτόλο, Βύντρα και Τριανταφυλλόπουλος δεν έχουν χάσει λεπτό όσες φορές αγωνίζονται βασικοί, ενώ ο Νίκος Σπυρόπουλος έχει αντικατασταθεί ελάχιστα.

Έξι παίκτες σε συνεχόμενους αγώνες

Επειδή, όμως, πολλοί θα πείτε πως οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια και τα συνολικά λεπτά ίσως δεν μετρούν, αφού υπάρχουν τα συνεχόμενα ματς και μάλιστα τα ευρωπαϊκά κάθε δεύτερη Πέμπτη.

Η αλήθεια είναι πως στα τρία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός μέσα στο Νοέμβριο (με ΑΕΚ, Λάτσιο στη Ρώμη και Κέρκυρα) έξι παίκτες έχουν παίξει σε όλα (Καρνέζης, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα και Σπυρόπουλος).

Αν πάμε ακόμα πιο πίσω και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στις 29 Οκτωβρίου τότε θα δούμε πως μόλις τρεις παίκτες παίζουν συνεχόμενα και είναι οι Καρνέζης, Βιτόλο και Ζέκα με τον Χριστοδουλόπουλο να παίρνει την θέση του Πορτογάλου για 12 λεπτά στο τέλος.

Αυτό που μετράει και δεν μπορεί να πει κανείς ψέματα βάσει των αριθμών είναι πως ο Παναθηναϊκός τη σεζόν 2012-13 έχει τέσσερις νίκες σε 18 παιχνίδια, με τις 3 να είναι στο πρωτάθλημα με μόλις 9 γκολ υπέρ και 7 κατά!

ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

ΟΝΟΜΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΛΕΠΤΑ

Μ.Ο.

Καρνέζης

10

942

94,2

Βιτόλο

9

848

94,2

Σπυρόπουλος

9

784

87,11

Βύντρα

7

659

94,14

Ζέκα

10

606

60,6

Λάζαρος

8

591

73,57

Μαρίνος

8

522

65,25

Φορναρόλι

8

451

56,37

Κουίνσι

7

423

60,42

Μαυρίας

9

411

45,66

Τριανταφυλλόπουλος

4

377

94,25

Λαγός

3

214

71,33

Πετρόπουλος

4

183

45,75

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΧΘΕΣ

Αντρέ Πίντο

8

728

91

Σισοκό

9

686

76,22

Σεϊταρίδης

7

603

86,14

Τοτσέ

7

521

74,42

Βελάσκες

4

312

78

Μπαρμπαρούσης

3

154

51,33

Χουχούμης

2

122

61

Μπουμσόνγκ

1

65

65

Φουρλάνος

1

65

65

Κατσουράνης

1

52

52

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΑΤΣ

ΑΕΚ 4/11

Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Φουρλάνος (64' Κουίνσι), Σισοκό (70' Χουχούμης), Χριστοδουλόπουλος (90+ Μπαρμπαρούσης), Τοτσέ.

Λάτσιο 8/11

Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα (78' Λαγός), Χουχούμης (59' Μαυρίας), Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ (24' λ.τρ. Πετρόπουλος).

Κέρκυρα 12/11

Καρνέζης, Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Λαγός, Ζέκα (45' Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Φορναρόλι (60’ Πετρόπουλος)

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα