«Mόνο ο Ολυμπιακός, εκτός συναγωνισμού!»

«Mόνο ο Ολυμπιακός, εκτός συναγωνισμού!»

Μάκης Σταθάτος
«Mόνο ο Ολυμπιακός, εκτός συναγωνισμού!»

bet365

Ο Θανάσης Καραγκούνης λίγο μετά την μεγάλη νίκη που χάρισε στον Ατρόμητο επί του Πανιωνίου μίλησε στο gazzetta.gr για την ομάδα και τους στόχους του.

Αν κάποιος παίκτης από την ομάδα του Περιστερίου διεκδικεί το όσκαρ ατυχίας τον τελευταίο χρόνο αυτός δεν είναι άλλος από τον Θανάση Καραγκούνη. Πέρυσι έχασε σχεδόν όλη τη σεζόν λόγω ενός προβλήματος στους κοιλιακούς, ωστόσο φέτος επέστρεψε αποφασισμένος να καθιερωθεί.

Η νίκη του Ατρόμητου στην Τρίπολη επί του Αστέρα προσφέρεται σε απόδοση 3.60 στην bwin

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και από ότι φαίνεται την αρπάζει από τα μαλλιά. Στο ματς με τον Πανθρακικό μπήκε αλλαγή και με το δικό του γκολ ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1, ενώ την επόμενη αγωνιστική χάρισε ακόμα τρεις βαθμούς στην ομάδα του απέναντι στον Πανιώνιο, ξεκινώντας αυτή τη φορά ως βασικός.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα της Νέας Σμύρνης ο νεαρός άσος μίλησε στο gazzetta.gr

-Τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον Ατρόμητο;

«Είναι μια μεγάλη ανάσα για την ομάδα μου. Το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίναμε και τόσο καλά. Τώρα όμως τα αφήνουμε πίσω όλα αυτά, καθώς έχουμε δύο σερί νίκες και κοιτάμε ήδη το επόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης».

-Που κρίθηκε η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο;

«Στο πάθος. Ήμασταν διαβασμένοι και οργανωμένοι τόσο εμείς όσο και οι παίκτες του Πανιωνίου. Δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο καθώς από ένα σημείο και μετά δεν απειλούσε κανένας και έτσι το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

-Που πιστεύεις ότι οφείλονται οι χαμένοι βαθμοί του Ατρομήτου;

«Είχαμε μια κακή περίοδο, αλλά τώρα δείχνουμε να την ξεπερνάμε με τις δύο σερί νίκες που κάναμε στην έδρα μας. Αυτό είναι όλο».

-Δύο σερί γκολ, με τα οποία δίνεις έξι βαθμούς στην ομάδα σου. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

«Είμαι διπλά χαρούμενος, τόσο για τα γκολ όσο και για τους βαθμούς. Κάνω τα πάντα για την ομάδα μου και δουλεύω πολύ σκληρά για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω τη δουλειά».

-Ταλαιπωρήθηκες από έναν σοβαρό τραυματισμό πέρυσι που δεν σου επέτρεψε να δείξεις το ταλέντο σου. Ήρθε η ώρα να καθιερωθείς και να δείξεις την αξία σου;

«Ναι αντιμετώπισα ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς πέρυσι και έχασα σχεδόν όλη τη χρονιά. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσω έτσι. Μην του γρουσουζεύω κιόλας. Ελπίζω να έχω πάνω από όλα την υγειά μου για να μπορώ να παίζω».

-Μπορεί ο Ατρόμητος να τερματίσει πιο ψηλά από πέρυσι;

«Σαφώς και μπορούμε. Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό νομίζω ότι μπορούμε να παλέψουμε όλες τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος».

-Τι έχει φέρει στην ομάδα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς;

«Κάθε προπονητής έχει τον τρόπο του και τις μεθόδους του. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά για τον προπονητή μας είναι ότι έχει φέρει τη νοοτροπία της νίκης με αποτέλεσμα να μην χάνουμε εύκολα».

-Για το ματς που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης;

«Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και μια σκληρή έδρα. Μοιραζόμαστε με τον Αστέρα την τέταρτη θέση και θέλουμε και οι δύο τους βαθμούς. Εμείς είμαστε σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση διότι προερχόμαστε από δύο νίκες, ενώ ο Αστέρας έχασε στην Κομοτηνή. Ελπίζουμε ότι θα πάρουμε τους βαθμούς και θα ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά».

-Οι δικοί σου στόχοι; Ονειρεύεσαι μια καριέρα στο εξωτερικό;

«Ο πρωταρχικός στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα μου να εκπληρώνει τους στόχους της. Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα μου και δίνω τα πάντα γι αυτήν. Από εκεί και πέρα αν μου δινόταν η ευκαιρία να παίξω στο εξωτερικό θα προτιμούσα το ισπανικό πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα