«Κακή διαιτησία κατά της ΑΕΚ»

Θοδωρής Βασίλης
«Κακή διαιτησία κατά της ΑΕΚ»

bet365

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε στο gazzetta.gr για το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό λέγοντας ότι η διαιτησία ήταν κάκιστη απέναντι στην Ένωση, αφού δεν έδωσε δύο καθαρά πέναλτι. Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης τόνισε ότι το 4-0 είναι πλασματικό.

Για το χθεσινό παιχνίδι.

Ήταν μία κάκιστη διαιτησία εναντίον της ΑΕΚ αφού δεν έδωσε δύο καθαρά πέναλτι. Δυστυχώς η διαιτησία επηρέασε το παιχνίδι και δεν έδωσε την δυνατότητα στην ΑΕΚ να διεκδικήσει κάτι αφού κανείς δεν γνωρίζει αν είχαν δοθεί οι παραβάσεις υπέρ της ΑΕΚ το πως θα είχε εξελιχθεί ο αγώνας

Για το αν η διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου καθόρισε το αποτέλεσμα.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γινόταν στο παιχνίδι, αλλά σίγουρα το γεγονός ότι δεν έδωσε στην ΑΕΚ δύο πέναλτι ήταν τρομακτικό πλήγμα για τον αγώνα και σε περίπτωση που η ΑΕΚ ισοφάριζε κανείς δεν γνωρίζει πως θα ήταν η εξέλιξη του παιχνιδιού. Μπορεί να κέρδιζε πάλι ο Ολυμπιακός αλλά μπορεί και η ΑΕΚ να έπαιρνε την ισοπαλία ή ακόμα και να κέρδιζε.

Για το αν είχε καταλογίσει το πέναλτι θα ήταν διαφορετικά;

Ακριβώς. Όλα θα μπορούσαν να είχαν γίνει. Πάντως, ακόμα και με δέκα παίκτες η είκόνα της ΑΕΚ ήταν αξιοπρεπέστατη και ο Ολυμπιακός δεν είχε πολλές ευκαιρίες.

Για την εικόνα της ΑΕΚ.

Νομίζω πως το 4-0 σαν σκορ είναι πλασματικό. Αν η διαιτησία χθες ήταν δίκαιη δεν ξέρουμε την κατάληξη του αγώνα, με το πέναλτι θα ήταν όλα ανοικτά και κανείς δεν ξέρει ποιο θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν για την παραμονή με αντιπάλους όπως η Βέροια, ο Λεβαδειακός και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η θεωρία μου και από την εποχή που ήμουν πρόεδρος είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και όχι μόνο τα συγκεκριμένα. Εμείς θα πρέπει να παλεύουμε κάθε παιχνίδι και να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε

Για το αν πιστεύει ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να σωθεί.

Ούτε καν το σκέφτομαι αυτό σαν ενδεχόμενο ότι η ΑΕΚ θα υποβιβαστεί. Αυτό που προέχει είναι το ιδιοκτησιακό. Αυτό είναι το Νο1 και αν όλα πάνε κάλα τότε θα ηρεμήσει και η ομάδα σε όλα τα επίπεδα και στη συνέχεια θα μπορεί να αφοσιωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα