Τα λένε για πιστωτές στην ΑΕΚ

Τα λένε για πιστωτές στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Τα λένε για πιστωτές στην ΑΕΚ

bet365

Συνάντηση με θέμα τις προτεραιότητες που θα πρέπει να μπουν αναφορικά με τις οφειλές της ΑΕΚ θα έχουν την Δευτέρα οι Βιντιάδης, Δημητρέλος και Βαλασσόπουλος.

Το θέμα της εμπλοκής του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία και αυτό που απομένει όπως ανέφερε και ο ίδιος σε ανακοίνωσή του, είναι να βρεθεί η φόρμουλα αποπληρωμής των πιστωτών, ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια το deal.

Αυτός είναι και ο λόγος που αύριο θα έχει ραντεβού ο υποψήφιος επενδυτής στα γραφεία της Niva Shippingg με τους Ανδρέα Δημητρέλο και Παναγιώτη Βαλασσόπουλο, μαζί με το νομικό αλλά και οικονομικό επιτελείο του.

Συγκεκριμένα οι τρεις άνδρες θα θέσουν επί τάπητος το θέμα των οφειλών και παράλληλα θα αναλύσουν τις προτεραιότητες που θα πρέπει να τεθούν. Επιπλέον θα καταλήξουν στην πολιτική που θα ακολουθηθεί, ώστε να αρχίσουν στη συνέχεια άμεσα οι επαφές, «κλείνοντας» μία-μία τις υποθέσεις.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα