Ο Ντιέγκο... δάγκωσε τη Λεβερκούζεν!

Gazzetta team
Ο Ντιέγκο... δάγκωσε τη Λεβερκούζεν!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Εντυπωσιακή η Βόλφσμπουργκ επιβλήθηκε 3-1 της Λεβερκούζεν με τον Ντιέγκο να κάνει τεράστιο ματς. Δυο νίκες για τους «Λύκους» από τη στιγμή που απολύθηκε ο Μάγκατ. Της... ανατροπής στα άλλα δυο ματς.

Τα... μάγια λύθηκαν και έπειτα από τέσσερα ματς χωρίς νίκη στο γήπεδό της κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη και να πάρει βαθμολογική ανάσα. Αυτή ήταν η δεύτερη επιτυχία των «Λύκων» από τη στιγμή που αποχώρησε ο Μάγκατ από τον πάγκο της ομάδας. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν από την ήττα που γνώρισαν την προηγούμενη αγωνιστική από τη Νυρεμβέργη, μπήκαν δυνατά και στο... ημίχρονο είχαν σφραγίσει τη νίκη. Μεγάλη εμφάνιση του Ντιέγκο, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 4' και στο 16' έπειτα από ασίστ του Ντοστ πέτυχε το 2-0.

Οι «Λύκοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο 33' ο Ντοστ πέτυχε το 3-0. Στην επανάληψη, η Λεβερκούζεν προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο χώροι δεν υπήρχαν για την εστία του Μπενάλι και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Κίσλινγκ. Αξίζει να σημειωθεί, πως για ακόμα ένα ματς ο Βιεϊρίνια έμεινε εκτός αποστολής...

Της... ανατροπής!

Γκλάντμπαχ και Ανόβερο πήραν με ανατροπές σημαντικές εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Γκρόιτερ Φιρτ και Στουτγκάρδη αντίστοιχα.

 

Η Γκλάντμπαχ έμεινε για τρίτο σερί ματς αήττητη, αν και σε αυτό βοήθησε το γεγονός πως η Γκρόιτερ μετά το γκολ του Νέριγκ έμεινε με δέκα παίκτες (στο 12') λόγω αποβολής του Κλέιν. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο και ισοφάρισαν στο 22' με τον Βεντ. Μάλιστα, είχαν ευκαιρίες για ακόμα ένα τέρμα, όμως το γκολ ήρθε από τους γηπεδούχους. Ο Πριμπ στο 43' έδωσε προβάδισμα στη Γκρόιτερ Φιρτ κόντρα στη ροή του ματς... Η ανωτερότητα της Γκλάντμπαχ μεταφράστηκε σε γκολ στο 51' με τον Στραντζ, ενώ στο 57' ο Χέρμαν πέτυχε το 3-1. Στις καθυστερήσεις ο Πέκοβιτς έκανε χέρι, αποβλήθηκε και από την άσπρη βούλα ο Μαρξ διαμόρφωσε το 4-2.

Τεράστια ανατροπή για το Ανόβερο στην Στουτγκάρδη, της έσπασε το αήττητο των πέντε αγώνων και επικράτησε 4-2. Γκέντνερ και Ιμπίσεβιτς με δυο γκολ στο 21' και το 37' έβαλαν τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ και κάπου εκεί... κοιμήθηκαν. Το Ανόβερο κατάφερε μια απίστευτη ανατροπή και όλα αυτά μέσα σε 16 λεπτά! Στο 57' ο Σόμπιεχ μείωσε σε 2-1, στο 65' Σκλάουτραφ από την άσπρη βούλα ισοφάρισε σε 2-2! Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί και με δυο γκολ του Αμπντελάουε «καθάρισαν» το ματς. Ο 27χρονος Νορβηγός έδωσε προβάδισμα στο 69' και στο 73' με πέναλτι διαμόρφωσε το 4-2.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα