Κούτσο... κούτσα για την παραμονή!

Gazzetta team
Κούτσο... κούτσα για την παραμονή!

bet365

Με μόνιμο σκόρερ τον Παπαδόπουλο και «ήρωα» τον Κουτσόπουλο που έπιασε το πέναλτι του Ράγιος, ο Πανθρακικός νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης και πήρε ανάσα σωτηρίας!

Μπήκε στον αγώνα χωρίς φόβο, πίεσε και δίκαια βρέθηκε να προηγείται. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν καλύτερη για τουλάχιστον μία ώρα από τον Αστέρα και με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να σκοράρει και να είναι εξαιρετικός επικράτησε 1-0, πήρε το πολύτιμο τρίποντο και βρέθηκε σε ένα γκρουπ 4 ομάδων που έχουν εννιά βαθμούς (Ξάνθη, Βέροια, Λεβαδειακός). Φάση κλειδί στον αγώνα αυτή του 75' όταν ο Κουτσόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Ράγιος. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε ο Αστέρας στα τέσσερα τελευταία ματς.

Σαφώς καλύτερος ήταν ο Πανθρακικός στο πρώτο κομμάτι του αγώνα και βρέθηκε κοντά στο γκολ πρώτα με τον Μπαϊκαρά (6') και στη συνέχεια με τον Κατσελάν (18') όμως και τα δύο σουτ πέρασαν άουτ. Το σκορ έμελλε να ανοίξει στο 21' όταν μετά από πάσα του Χρήστου, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος βγήκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή και με δεξί διαγώνιο σουτ νίκησε τον Φούλοπ για το 1-0. Η συνέχεια δεν είχε ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι δεν κλείστηκαν και μπόρεσαν να ελέγξουν τον αγώνα, ενώ ο Αστέρας προσπάθησε με σέντρες να πετύχει κάτι καλό. Σε μία από αυτές, ο Ντε Μπλάσις βρήκε τον Περόνε στο 41', όμως ο Κουτσόπουλος έκανε καλή επέμβαση στην επέμβαση του Αργεντινού.

Από το ημίχρονο ο Σάκης Τσιώλης προσπάθησε να κάνει την ομάδα του να αντιδράσει, βγάζοντας τον Καλαντζή και βάζοντας τον Ναβάρο, ενώ στην επανάληψη παρότι ο Πανθρακικός μπήκε καλά, οι φιλοξενούμενοι σιγά σιγά πήραν τα ηνία. Στο 59' το σύστημα της ομάδας της Τρίπολης έγινε ακόμα πιο επιθετικό, με τον Μπακασέτα να παίρνει τη θέση του Αλβαρες. Ο Αστέρας έκλεισε τους γηπεδούχους, όμως πέρα από κάποια μακρινά σουτ, οι σέντρες ήταν και πάλι πολλές. Στο 67' το σουτ του Περόνε απέκρουσε ο Κουτσόπουλος, ο οποίος στο 75' έγινε ο ήρωας.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας απέκρουσε με τα πόδια το κακό πέναλτι του Ράγιος (το κέρδισε ο Γκάμπριελ σε μαρκάρισμα από Πρίττα και Παπαδόπουλο), με τον Ισπανό να παίρνει την εκτέλεση από τον Περόνε που συνήθως τα χτυπάει. Το 1-0 έμεινε τελικά μέχρι το τέλος παρά το χαμένο τετ α τετ του Κυβελλίδη στο 89'.

Man of the match: Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ηταν αυτός που είχε σκοράρει και κόντρα στον Παναθηναϊκό για το 1-0 της νίκης και το έκανε και τώρα. Ο Ελληνας επιθετικός πέρα από το χρυσό γκολ, ήταν εξαιρετικός σε όλο το ματς. Εκανε ότι ήθελε τον Σανκαρέ, είχε καλές επιλογές, μεταβιβάσεις, όλα.

Αδύναμος κρίκος: Ράγιος. Ο Ισπανός επιθετικός πήρε την εκτέλεση του πέναλτι από τον Περόνε και το χτύπησε όσο πιο άσχημα γινόταν, αδύναμο και στο κέντρο, με αποτέλεσμα να νικηθεί από τον Κουτσόπουλο. Εχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει τουλάχιστον έναν βαθμό στον Αστέρα.

Στο ύψος του: Κουτσόπουλος. Ο πορτιέρε του Πανθρακικού ο φύλακας άγγελος με επεμβάσεις όταν χρειάστηκε και φυσικά με το πέναλτι που απέκρουσε για να κλειδώσει το τρίποντο η ομάδα της Κομοτηνής.

Η γκάφα: Την έκαναν οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης στο ημίχρονο. Ο Ναβάρο ήταν να γίνει αλλαγή στη θέση του Καλαντζή, όμως η φανέλα είχε μείνει στα αποδυτήρια. Ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει 1-2 λεπτά για αυτό τον λόγο!

Το στραγάλι: Δεν είχε πρόβλημα ο Στυλιάρας. Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο της Αιτωλοακαρνανίας δεν έκανε το μεγάλο λάθος, έδωσε σωστό πέναλτι και μοίρασε πολλές κάρτες.

Το ταμείο του Gazzetta.gr: Επαίξε έξυπνα, είχε την τύχη με το μέρος του στο πέναλτι ο Πανθρακικός και πήρε πολύτιμη νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οσο είχαν δυνάμεις οι παίκτες του Δερμιτζάκη έπαιξαν επιθετικά και κράτησαν τον Αστέρα στο δικό του μισό, ενώ στο τελευταίο μισάωρο προσπάθησαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και τελικά τα κατάφεραν, κυρίως χάρη στον Κουτσόπουλο.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Βαϊρουά (57' Πρίττας), Κατσελάν (83' Μελίσσης), Παπαδόπουλος (87' Κυβελλίδης), Λουσέρο, Σερφά, Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Λαδάκης, Σκλιοπίδης.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Ουσέρο, Αλβαρες (58' Μπακασέτας), Ράγιος, Περόνε, Καλαντζής (46' Ναβάρο), Ντε Μπλάσις (72' Γκάμπριελ).

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα