Κυριάκος-Σωκράτης... «1» (vid)

Κυριάκος-Σωκράτης... «1» (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Κυριάκος-Σωκράτης... «1» (vid)

bet365

Στην ελληνική κόντρα της Μπουντεσλίγκα, η Σάλκε του Παπαδόπουλου νίκησε δύσκολα 2-1 τη Βέρντερ του Παπασταθόπουλου και παρέμεινε στο κατόπι της Μπάγερν...

Τρέχει το τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων/ Το κοινό στη «Φέλτινς Αρένα» έχει σηκωθεί όρθιο γεμάτο αγωνία. Η Βέρντερ έχει κόρνερ. Ο Γκέμπρε Σελασιέ πετάγεται στην πορεία της μπάλας με το κορμί του αντίθετα προς την εστία και με δυνατό εναέριο τακουνάκι στέλνει τη μπάλα προς τα δίχτυα. Ο Τσέχος σχεδόν πανηγυρίζει την ισοφάριση, αλλά δεν έχει καταλάβει ότι ο Χόλτμπι βρίσκεται πάνω στη γραμμή για να διώξει με το κεφάλι. Ηταν γκολ , δεν ήταν; Η φάση δεν ήταν ξεκάθαρη. Ο διαιτητής πάντως δεν το μέτρησε και αμέσως σφύριξε τη λήξη που βρήκε τη Σάλκε νικήτρια (2-1) στην δύσκολη αναμέτρηση με τη Βέρντερ.

Το ενδιαφέρον εκτός από το πως τα πήγε η επόμενη -και βασική για την πρόκριση- αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, βρισκόταν και στην κόντρα των δύο Ελληνόπουλων. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος υποδέχτηκε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο (σ.σ.: αμφότεροι έπαιξαν και στα 90'), με τον πρώτο να είναι εκείνος που χαμογέλασε στο φινάλε. Ωστόσο, το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Σωκράτη να χαμογελάει πρώτος, καθώς ο Χουντ έκανε το 0-1 με πλασέ στο 16'. Οσοι περίμεναν πως οι γηπεδούχοι θα εμφανίζονταν κουρασμένοι, τελικά διαψεύστηκαν από τον τρόπο που αντέδρασαν.

Η κοντινή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά (59') του Νοϊστάντερ και το πλασέ στην κόντρα από τον Ντράξλερ (69') γύρισαν το ματς, με τους Βασιλικούς Μπλε να έχουν ακόμα 2-3 καλές στιγμές για να διευρύνουν το προβάδισμα τους. Στο τέλος οι φιλοξενούμενοι έχασαν (ή τους το στέρησαν) τεράστια ευκαιρία για να μοιράσουν τους βαθμούς και έτσι παρέμειναν με μία μονάχα νίκη την τελευταία δεκαετία. Οσο για τη Σάλκε που έβγαλε ενέργεια και πάθος, παρέμεινε μόνη δεύτερη στο κυνήγι (-7) της Μπάγερν.

Σάλκε: Ούνερσταλ, Χέβεντς, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Φουχς, Τζόουνς (90' Μόριτς), Νοϊστάντερ, Φαρφάν, Χόλτμπι, Αφελάι (46' Ντράξλερ), Χούντελααρ (63' Μαρικά)

Βέρντερ Βρέμης: Μίελιτς, Γκέμπρε-Σελασιέ, Λουκίμια, Παπασταθόπουλος, Σμιτς (90' Πρεντλ), Γιουζούνοβιτς (81' Ακπάλα), Ντε Μπρούιν, Χουντ, Αρναούτοβιτς, Ελία (67' Φίλκρουνγκ), Πέτερσεν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα