Η προϊστορία δείχνει Πανιώνιο

Η προϊστορία δείχνει Πανιώνιο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Τον Πανιώνιο δείχνει φαβορί η προϊστορία των αναμετρήσεων στο Περιστέρι. Φαβορί να σκοράρει και ο Κούτσι, στα χνάρια των Τζιμπούρ και Μήτρογλου.

Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Πανιώνιος σύμφωνα με την προϊστορία στο Περιστέρι, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει φιλοξενηθεί από τον Ατρόμητο έξι φορές και μετράει τέσσερις νίκες και μόλις δύο ήττες.

Ανάμεσα στους σκόρερ μάλιστα υπάρχουν και δύο παίκτες που έχουν θητεία και στους δύο συλλόγους, με τους Τζιμπούρ και Μήτρογλου να... δείχνουν το δρόμο στον Κούτσι που αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την πρώην του ομάδα.

Αναλυτικά οι αγώνες:
29-10-2011 Ατρόμητος Πανιώνιος 2-1
06-03-2011 Ατρόμητος Πανιώνιος 1-2
07-02-2010 Ατρόμητος Πανιώνιος 1-0
06-01-2008 Ατρόμητος Πανιώνιος 0-2
15-04-2007 Ατρόμητος Πανιώνιος 0-1
16-04-2006 Ατρόμητος Πανιώνιος 1-3

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα