Τα πράσινα γκολ - δώρα... (vids)

Τα πράσινα γκολ - δώρα... (vids)

Γιώργος Βροντάκης
Τα πράσινα γκολ - δώρα... (vids)

bet365

Ο Παναθηναϊκός παραπαίει τόσο στη Super League, όσο και στο Europa League με την πράσινη άμυνα, όπως, παρουσιάζει το gazzetta.gr να προσφέρει πολλά γκολ - δώρα.

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και παρότι τα Χριστούγεννα αργούν λίγο ακόμα, αρχίζουν και μοιράζουν δώρα από τώρα. Το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού σε αρκετές περιπτώσεις φαίνεται πως είναι... τρύπιο με τα περισσότερα τέρματα που έχει δεχθεί ο Ορέστης Καρνέζης να είναι από την «καρδιά» της μεγάλης του περιοχής.

Πρόσφερε γκολ από τον Αύγουστο

Η αρχή των... δώρων ξεκίνησε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τον αγώνα με τη Μάλαγα στην Ισπανία, όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν χάρη σε γκολ του Ντεμικέλις, ο οποίος πετάχτηκε μπροστά από τέσσερις (!) αμυντικούς (μαζί με τον Καρνέζη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το... δώρο του Ζέκα

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε γκέλες μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ζέκα να προσφέρει ένα τέρμα στον Ατρόμητο. Στο παιχνίδι που έγινε στη Λιβαδειά με γηπεδούχο το τριφύλλι, ο Πορτογάλος μέσος έχασε την μπάλα μέσα στην περιοχή και στη συνέχεια ήταν εύκολο έργο για τον Ιγκλέσιας να γράψει το τελικό 1-1.

Απίστευτο αυτογκόλ από Γιούρκα

Πάντως, ακόμα... καλύτερα ήταν τα γκολ που πρόσφερε ο Παναθηναϊκός στο Europa League. Πιο χαρακτηριστικό είναι το απίθανο αυτογκόλ του Γιούρκα Σεϊταρίδη στην αναμέτρηση της Αθήνας με τη Λάτσιο. Ο δεξιός μπακ του τριφυλλιού πέτυχε ένα παράξενο αυτογκόλ που έκανε τον γύρο του κόσμου με τους Ρωμαίους να ανοίγουν το σκορ πραγματικά από το... πουθενά!

Χορηγία... δύο κεφαλιές

Τέσσερις μέρες μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε για την Κρήτη και την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, κάνοντας... χορηγία άλλα δύο τέρματα. Οι πράσινοι προηγήθηκαν δύο φορές, όμως, στο τέλος πήραν μόνο την ισοπαλία. Στο 27', ο βραχύσωμος Βασίλης Κουτσιανικούλης έπειτα από ασυνεννοησία στο κέντρο της άμυνας του τριφυλλιού πετάχτηκε πίσω από τον στόπερ και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 72΄, όταν τον πανύψηλο Θανάση Παπάζογλου μάρκαρε ο Τάσος Λαγός με τον επιθετικό του ΟΦΗ να σκοράρει εύκολα με κεφαλιά και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Ξανά προσφορά σε Λάτσιο

Ακόμα ένα δώρο δόθηκε ξανά στη Λάτσιο στο παιχνίδι του «Ολίμπικο». Οι Ρωμαίοι επικράτησαν με 3-0, αλλά το 2-0 το πρόσφερε ο Διαμαντής Χουχούμης δίνοντας πάσα στον Κόζακ και αυτός με πλασέ κέρδισε τον Καρνέζη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα