Ατομικό και σήμερα ο Καρντάσιο
Για ακόμα μία ημέρα προπονήθηκε ατομικά ο Ματίας Καρντάσιο, που αν και είναι πολύ καλύτερα προτίμησε να μην «εκβιάσει καταστάσεις» και ρισκάρει με κάποια υποτροπή.
Ο Ουρουγουανός πάντως αναμένεται να δοκιμάσει αύριο να ανεβάσει στροφές και να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς φυσικά.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό των Αρκάδων είναι πως αυτή είναι η μοναδική απουσία που έχει να αντιμετωπίσει, καθώς δεν υπήρχε άλλος απόν από την σημερινή προπόνηση του συλλόγου.
Το «μενού» σήμερα είχε αρκετή τακτική αλλά και ασκήσεις σχετικά με την τεχνική, ειδικά προσαρμοσμένες πάνω στον επόμενο αντίπαλο του Αστέρα, τον Πανθρακικό.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο το απόγευμα που θα γίνει ακόμα μία προπόνηση, ενώ το Σάββατο θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας και στην συνέχεια θα γίνει γνωστή η αποστολή της ομάδας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
