Τρεις απουσίες στον Ατρόμητο

Τρεις απουσίες στον Ατρόμητο

Νίκος Τσιώκος
Τρεις απουσίες στον Ατρόμητο

bet365

Τρεις απουσίες μέτρησε στη σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς είδε τους Μπρίτο, Σκόνδρα και Επστάιν να μη λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα.

Με μια προπόνηση το μεσημέρι συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Σε αυτή ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μέτρησε τρεις απουσίες, καθώς οι Εντουάρντο Μπρίτο, Γιάννης Σκόνδρας και Ντένις Επστάιν δεν έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα. Ο πρώτος έχει ένα σφίξιμο στη μέση και ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, όπως και ο δεύτερος, που ήταν κρυωμένος και προτιμήθηκε να μείνει εκτός.

Όσον αφορά τον Επστάιν, ξεκίνησε τρέξιμο, καθώς προέρχεται από τραυματισμό στη μέση. Από εκεί και πέρα, αύριο το πρωί οι Βαγγέλης Νάστος, Στάθης Ταυλαρίδης και Παναγιώτης Μπάλλας θα επισκεφτούν το 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου, προκειμένου να μοιράσουν εισιτήρια για το ματς της Κυριακής. Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι η διάθεση αυτών θα ξεκινήσει από αύριο, Πέμπτη, με τις τιμές να κυμαίνονται από 10 έως 30 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι αύριο (Πέμπτη) ξεκινάει από τις 16.30 μέχρι τις 20.00 η προπώληση των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο στο γήπεδο Περιστερίου Το ίδιο ωράριο λειτουργίας θα ισχύσει και την Παρασκευή.
Το Σάββατο, η πώληση εισιτηρίων θα γίνει από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.

Την Κυριακή (ημέρα διεξαγωγής του αγώνα), το γραφείο θα λειτουργήσει από τις 10.00 μέχρι τις 12.00 Από τις 13.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα στις 15.00 η πώληση θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: 10 ευρώ στη Θύρα 7, 15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4, 30 ευρώ στη Θυρα 3, 10 ευρώ στη Θύρα 5 (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας) και 5 ευρώ το παιδικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα