Διατηρεί το αήττητο με Κάρολ!

Διατηρεί το αήττητο με Κάρολ!

Κώστας Παλαιολόγος
Διατηρεί το αήττητο με Κάρολ!

bet365

Ένα τρομερό σερί συνδέει Ολυμπιακό και Ρόι Κάρολ, αφού σε όσα παιχνίδια και των τεσσάρων διοργανώσεων ο Βορειοιρλανδός έχει παίξει, οι Πειραιώτες παρέμειναν αήττητοι, ενώ μετρούν μόνο νίκες στην Ευρώπη.

Το εκπληκτικό σερί που θέλει τον Ρόι Κάρολ να μην έχει γευτεί την ήττα σε όσα παιχνίδια και των τεσσάρων διοργανώσεων έχει υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, συνεχίστηκε το βράδυ της Τρίτης με τον θρίαμβο της πειρα"κής ομάδας κόντρα στην Μονπελιέ!

Το ονειρικό σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να συνεχίζει αήττητος τις υποχρεώσεις του όσες φορές ο έμπειρος Βορειοιρλανδός πορτιέρο έχει βρεθεί κάτω από τα δοκάρια επαναλήφθηκε κόντρα στην γαλλική ομάδα, με τον Κάρολ να πραγματοποιεί αρκετές σωτήριες επεμβάσεις.

Το απόλυτο στην Ευρώπη!

Το πιο σημαντικό της υπόθεσης, είναι ότι ο Ολυμπιακός σε τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια, που έχει αγωνιστεί ο Κάρολ μετράει ισάριθμες νίκες! Με τον Βορειοιρλανδό κάτω από τη εστία του, οι Πειραιώτες έχου να επιδείξουν δύο νίκες επί της Ρουμπίν Καζάν με 1-0 πέρυσι για την φάση των «32» του Europa League και ισάριθμες επιτυχίες φέτος επί της Μονπελιέ με 1-2 στο «Μοσόν» και 3-1 στο Καραϊσκάκη...

Συνολικά τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια του μετράει 8 νίκες και μία ισοπαλία στο ελληνικό πρωτάθλημα και δύο νίκες επί της Μονπελιέ στην φάση των ομίλων του Champions League και στοχεύει στα πολύ καλύτερα!

Το εκπληκτικό σερί του Κάρολ ξεκίνησε στις 14 του περασμένου Φλεβάρη στην χιονισμένη Μόσχα στην εκτός έδρας νίκη της πειραλίκής ομάδας επί της Ρουμπίν Καζάν με 1-0 για τη φάση των «32» του Europa League, όταν κλήθηκε να υπερασπιστεί την»«ερυθρόλευκη» εστία στα τελευταία 15 δραματικά λεπτά , μετά την αποβολή του Μπάλας Μέγιερι, αποκρούοντας το πέναλτι του Νάτκο!

Συνεχίστηκε στον επαναληπτικό του Καραϊσκάκη, όταν με σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων διατήρησε το 1-0 που είχε διαμορφωθεί από το γκολ του Ράφικ Τζιμπούρ στο 13', αν και από το 70ό λεπτό αγωνιζόταν με θλάση!

Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Κάρολ έκανε «ντεμπούτο» στο ελληνικό πρωτάθλημα στις «Ζωσιμάδες» στο επιβλητικό 0-4 επί του ΠΑΣ Γιάννινα την 29η αγωνιστική, ενώ κράτησε το «μηδέν» και στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Ατρομήτου την τελευταία αγωνιστική (σ.σ. με τέρματα των Ιβάν Μαρκάνο και Γιάννη Φετφατζίδη).

Στον περυσινό θεσμό του Κυπέλλου, ο Κάρολ τέθηκε αντιμέτωπος της προηγούμενης ομάδας του , του ΟΦΗ, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό με νίκη 1-0 στον Καραϊσκάκη και «λευκή» ισοπαλία στο Ηράκλειο, ενώ στέφθηκε Κυπελλούχος αγωνιζόμενος στον τελικό με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, νικώντας 2-1 χάρη σε γκολ του Νταβίντ Φουστέρ στο 119'.

Συνολικά ο Ρόι Κάρολ παραμένει αήττητος σε 18 παιχνίδια που έχει υπερασπιστεί την εστία των «ερυθρόλευκων», έχοντας να επιδείξει τον εντυπωσιακό απολογισμό 16 νικών και δύο μόλις ισοπαλιών.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα