Θεραπεία και γυμναστήριο ο Επστάιν

Θεραπεία και γυμναστήριο ο Επστάιν

Νίκος Τσιώκος
Θεραπεία και γυμναστήριο ο Επστάιν

bet365

Θεραπεία και γυμναστήριο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τον Ντένις Επστάιν, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Πανθρακικό έπαιξαν εκπαιδευτικό δίτερμα με την ομάδα Κ20.

Με μια προπόνηση στο αθλητικό κέντρο οι παίκτες του Ατρομήτου έδωσαν συνέχεια στην προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Όσοι δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Πανθρακικό έπαιξαν εκπαιδευτικό δίτερμα διαρκείας 50 λεπτών (2 ημίχρονα των 25) με την ομάδα Κ20, την οποία κέρδισαν 2-0 με γκολ των Μπάλλα και Φυτανίδη.

Στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Δημήτρη Μπουρουτζίκα. Από την πλευρά του, ο Ντένις Επστάιν έκανε θεραπεία και γυμναστήριο. Από εκεί και πέρα, στο αθλητικό κέντρο έδωσε το παρών και ο εργοφυσιολόγος της ομάδας, Γιώργος Ζιώγας, ο οποίος υπέβαλε τους ποδοσφαιριστές σε λιπομέτρηση και ειδικά τεστ.

Τέλος, την Πέμπτη θα συνεχιστεί η... περιοδεία των παικτών στα σχολεία, καθώς αντιπροσωπεία θα επισκεφτεί το 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου και θα μοιράσει εισιτήρια για το ματς της Κυριακής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα