Ο πιο γρήγορος 100άρης

Ο πιο γρήγορος 100άρης

bet365

Του έχει γίνει τρόπος ζωής να βρίσκεται στην κορυφή, να σπάει τα κοντέρ και να αφήνει πίσω του τους πάντες. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε ακόμα ένα ρεκόρ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μερένγκες δεν έχουν πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα στην Primera Division, όμως αυτό δεν απέτρεψε τον Special One να αφήσει ξανά το σημάδι του σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ αλλά και στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Το Σάββατο οι πρωταθλητές έπαιξαν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» με την Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ, επικράτησαν 4-0 και για πολλούς το μόνο που κατάφεραν ήταν απλά να επιστρέψουν στο -8 από την εξαιρετική στη φετινή εκκίνηση, Μπαρτσελόνα.

Η νίκη αυτή από μόνη της μπορεί να μην σήμαινε πολλά, όμως είναι μία ακόμα απόδειξη ότι ο Πορτογάλος είναι ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο.
Με αυτή ο Ζοσέ Μουρίνιο έφτασε τις 100 σε 133 επίσημους αγώνες με την Ρεάλ Μαδρίτης και έγινε ο πρώτος που το καταφέρνει τόσο γρήγορα στους Blancos αλλά και ο πρώτος σε οποιοδήποτε ισπανικό κλαμπ.
Στο παρελθόν, Μιγκέλ Μουνιόθ (140), Λίο Μπενάκερ (160), Λουίς Μόλοουνι (168) και Βιθέντε Ντελ Μπόσκε (185) χρειάστηκαν περισσότερους αγώνες για να καταφέρουν κάτι ανάλογο.
Στη λίστα που αφήνει πίσω του ο μεγάλος Ζοσέ προστίθεται και ο Πεπ Γκουαρδιόλα, που το πέτυχε μετά από 138 αγώνες με την Μπαρτσελόνα.
 

LA LIGA Τελευταία Νέα