Έτοιμοι Ιμπαγάσα, Φουστέρ

Έτοιμοι Ιμπαγάσα, Φουστέρ

Κώστας Παλαιολόγος
Έτοιμοι Ιμπαγάσα, Φουστέρ

bet365

Μειώνονται αισθητά οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Ράφικ Τζιμπούρ στη κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονπελιέ, ενώ αντίθετα προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς Αριέλ Ιμπαγάσα και Νταβίντ Φουστέρ και τέθηκαν στη διάθεησ του Λεονάρντο Ζαρντίμ

Εξαιρετικά δύσκολο φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο στον Ολυμπιακό ο Ράφικ Τζιμπούρ να προλάβει την καθοριστική αναμέτρηση με την Μονπελιέ για την φάση των ομίλων του Champions League.

Ο Αλγερινός επιθετικός δνε κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Κυριακή, με άμεση συνέπεια οι πιθανότητες να τεθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τιε ανάγκες της αναμέτρησης με την πρωταθλήτρια Γαλλίας να μειωθούν αισθητά.

Αντίθετα, Αριέλ Ιμπαγάσα και Νταβίντ Φουστέρ προπονήθηκαν σε «φουλ» ρυθμούς, δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει εντελώς τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ θεραπεία έκανε ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Με πρωινή προπόνηση, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν σήμερα Κυριακή την προετοιμασία τους για το ματς της Τρίτης με τη Μονπελιέ.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν σήμερα αποθεραπεία και «χαλάρωμα». Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά, παίζοντας και «διπλό». Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έριξε το βάρος στην τακτική, κάνοντας διαρκώς παρατηρήσεις.

Ενοχλήσεις ένιωθε και σήμερα ο Ραφίκ Τζιμπούρ και προφυλάχθηκε, ακολουθώντας συντηρητικό πρόγραμμα. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Νταβίδ Φουστέρ έκαναν κανονικά το πρόγραμμά τους με την ομάδα. Θεραπεία έκανε ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Το πρόγραμμα αύριο Δευτέρα, 5/11, διαμορφώνεται ως εξής:

• 10:30 Προπόνηση της ομάδας μας στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ανοικτή για τα 15 πρώτα λεπτά της για τους εκπροσώπους του Τύπου.

• 14:00 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, και του ποδοσφαιριστή που θα εκπροσωπήσει την ομάδα μας, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

• 17:15 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Μονπελιέ, Ρενέ Ζιράρ και του ποδοσφαιριστή που θα εκπροσωπήσει τη γαλλική ομάδα, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

• 18:00 Προπόνηση της ομάδας της Μονπελιέ, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ανοικτή για τα 15 πρώτα λεπτά της για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι οι Διαπιστεύσεις τους για την αναμέτρηση της Τρίτης θα είναι έτοιμες και θα μπορούν να τις παραλάβουν από την αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» τη Δευτέρα, 5/11 και ώρες 13:00 με 15:00».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα