Aνρί, ο… γατόπαρδος των γκολ!

Gazzetta team
Aνρί, ο… γατόπαρδος των γκολ!

bet365

Ο Ανρί Καμαρά για ακόμη μια φορά φέτος θα παρουσιάσει νέο… look στον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Πανσερραϊκό και το gazzetta.gr σας το «αποκαλύπτει»!

Aπό την περσινή χρονιά, την πρώτη του στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό ο Ανρί Καμαρά εκτός από τις αγωνιστικές του αρετές μέσα στο γήπεδο, φρόντιζε να δείχνει με κάθε τρόπο και τις… στυλιστικές του ανησυχίες, όσο αφορά τουλάχιστον το κούρεμα του.

Ο έμπειρος φορ από την Σενεγάλη, σχεδόν σε κάθε αγωνιστική φρόντιζε να παρουσιάζει κάτι διαφορετικό στο look του και σαφώς κέρδιζε τα… βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς που στρέφονταν πάνω του. Ο Καμαρά πάντως δεν εμπιστεύονταν οπουδήποτε την… τέχνη στο κεφάλι του, κάτι που ισχύει και την φετινή σεζόν που επίσης παραμένει στο Αγρίνιο φορώντας την φανέλα του Παναιτωλικού αυτή την φορά στο πρωτάθλημα της football league.

H κυρία Μαρία Μπλατζούκα, έχει την… ευθύνη για τις «δημιουργίες» στο κεφάλι του Καμαρά που ενόψει του Δευτεριάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό και πάλι θα πρωτοτυπήσει!

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες (σ.σ ευχαριστούμε την ιδιοκτήτρια του «maria’s hair design» για την παραχώρηση τους), ο άσος του Αγρινιώτικου συλλόγου θα θυμίζει κάτι από… γατόπαρδο με μοϊκάνα, έχοντας όμως «χαραγμένα» και το H (από το όνομα του Ηenry), αλλά και το 7 που είναι ο αριθμός της φανέλας του.

Μένει να δούμε το βράδυ της Δευτέρας αν αυτό το… ιδιαίτερο κούρεμα εκτός από αίσθηση, θα φέρει γούρι και στον Καμαρά με κάποιο γκολ, αλλά και στην ομάδα του, που σαφώς θέλει την νίκη προκειμένου να μείνει μέσα στις πρώτες θέσεις και την διεκδίκηση της ανόδου!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα