Ανέβασε στροφές ο Γεωργέας

Ανέβασε στροφές ο Γεωργέας

Νίκος Τσιώκος
Ανέβασε στροφές ο Γεωργέας

bet365

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και στη σημερινή προπόνηση της Βέροιας ο Νίκος Γεωργέας, αλλά ανέβασε στροφές και η συμμετοχή του στο ματς με τον Άρη θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Μια προπόνηση στο Ταγαροχώρι περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε θέματα τακτικής και στημένες φάσεις, με τον Νίκο Γεωργέα να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Ωστόσο, ανέβασε στροφές και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Άρη θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αντίθετα, ο Νίκος Καρύδας δεν έχει στη διάθεσή του τον Έβερτον, ο οποίος έκανε θεραπεία. Τέλος, η προετοιμασία της «βασίλισσας του Βορρά» θα συνεχιστεί αύριο με μια προπόνηση το πρωί (11:00) ξανά στο Ταγαροχώρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα