«Θα έμπαινα και εγώ στα δίχτυα»!
«Αν μπορούσα θα έμπαινα και εγώ και με τα χέρια στα δίχτυα για να βάλω γκολ. Αυτό το γκολ είναι όλης της ομάδας και όχι μόνο δικό μου. Τώρα το σημαντικό είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε τη Βέροια. Μόνο νίκη υπάρχει», ήταν τα λεγόμενα του Παπαστεριανού.
Η νίκη του Άρη επί της Βέροιας προσφέρεται σε απόδοση 2.20 στη unibet
Τον νεαρό παίκτη του Αρη, βράβευσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων ποδοσφαιριστών των κίτρινων Γιάννης Βένος, ο οποίος δήλωσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μανώλη, δίκαια επιλέχθηκε το καλύτερο γκολ. Ήταν μια όμορφη εκτέλεση, αλλά και προϊόν συλλογικής προσπάθειας. Εύχομαι να πετύχει κι άλλα γκολ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
