Το «παλεύουν» για Λέτο

Το «παλεύουν» για Λέτο

Gazzetta team
Το «παλεύουν» για Λέτο

bet365

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η εβδομάδα που διανύουμε για το θέμα του Σεμπάστιαν Λέτο στον Παναθηναϊκό, αφού θα αρχίσει ένας νέος κύκλος επαφών ώστε να επέλθει συμφωνία.

Ο Αργεντινός άσος είναι ως γνωστόν ο μοναδικός παίκτης του Τριφυλλιού που δεν έχει υπογράψει ακόμα τους μελλοντικούς διακανονισμούς. Την ίδια στιγμή βέβαια θα πρέπει να έχουν διευθετηθεί όλα τα «ανοικτά» θέματα με οφειλές προς παίκτες στους «πράσινους», αφού τον Δεκέμβριο θα περάσουν εκ νέου από το μικροσκόπιο της ΟΥΕΦΑ.

Αυτός είναι και ο λόγος που στον Παναθηναϊκό θέλουν να τελειώσει το δυνατόν συντομότερα το συγκεκριμένο θέμα και να βρουν την «χρυσή» τομή με τον Λέτο. Παράλληλα υπάρχει η επιθυμία από την ομάδα να υπάρξει και μείωση των αποδοχών του παίκτη, σε συνδυασμό με επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο, προοπτική η οποία δεν δείχνει να βρίσκει αντίκρισμα μέχρι στιγμής, δεδομένα όμως αυτό που «καίει» είναι να πέσει η υπογραφή στον διακανονισμό, ενώ στο πλαίσιο αυτό είναι πιθανό να έρθει στην χώρα μας και ο μάνατζερ του παίκτη, Φερνάντο Κοσεντίνο.

Από εκεί και πέρα να σημειωθεί πως ο Λέτο θα επιστρέψει στην Μπολόνια στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, στο κέντρο όπου κάνει την αποθεραπεία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα