Ευχαριστώ Κέρκυρας σε Αστυνομία

Νίκος Τσιώκος
Ευχαριστώ Κέρκυρας σε Αστυνομία

bet365

Η Κέρκυρα ευχαρίστησε, με ανακοίνωσή της, την Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού για τη συμβολή της στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην ΕΑΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα

Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ευχαριστεί θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας για την καθοριστική της συμβολή στην ομαλή διεξαγωγή του σαββατιάτικου (27/10) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο ΕΑΚ Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ – ΟΠΑΠ.

Το έργο των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. υπήρξε απόλυτα επιτυχές, εξασφαλίζοντας, με μεθοδικότητα, τις δέουσες συνθήκες τάξης και ασφάλειας. Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα είναι πεπεισμένη ότι η αγαστή συνεργασία θα συνεχιστεί, στον κοινό στόχο οι αγώνες της ομάδας μας να προάγουν το φίλαθλο πνεύμα, όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα