Άλλα δυο εισιτήρια

Άλλα δυο εισιτήρια

Νίκος Τσιώκος
Άλλα δυο εισιτήρια

bet365

Δυο ακόμα εισιτήρια για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας... τσεκαρίστηκαν σήμερα, με τον Πανσερραϊκό και τη Νίκη Βόλου να παίρνουν την πρόκριση και να αντιμετωπίζουν ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικό, αντίστοιχα.

Με τα δυο παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 2ης φάσης συνεχίστηκε σήμερα το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Πανσερραϊκός υποδέχτηκε στις Σέρρες τον Οδυσσέα Κορδελιού, ενώ η Αναγέννηση φιλοξένησε στα Γιαννιτσά τη Νίκη Βόλου.

Τα... χρειάστηκε ο Πανσερραϊκός

Στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός τα βρήκε... σκούρα απέναντι στον Οδυσσέα Κορδελιού, που θέλησε να κάνει μια ακόμα έκπληξη. Οι φιλοξενούμενοι προηφήθηκαν μόλις στο 1' με σουτ του Αχαλινόπουλου και χρειάστηκε η επανάληψη για να... βγάλουν τα κάστανα απ' τη φωτιά οι γηπεδούχοι. Στο 51' ο Τοντόροφ με σουτ ισοφάρισε και η λύση ήρθε στο 88' από τον Γκουγκουλιά για να δώσει την πρόκριση στα «λιοντάρια» την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα σε διπλά παιχνίδια.

Πανσερραϊκός-Οδυσσέας Κορδελιού 2-1
(51' Τοντόροφ σουτ, 88' Γκουγκουλιάς σουτ-1' Αχαλινόπουλος σουτ)

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Καψάλης (67' Κιάσσος), Τοντόροφ, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Τσιμίκας (46' Ανάκογλου), Παρασκευαϊδης, Ράνιτς, Μπονέρης (46΄Γκουγκουλιάς), Κόντος, Μπανγκουρά.

Οδυσσέας Κορδελιού (Αλέξης Αλεξίου): Κραβαρίτης, Θυμιόπουλος, Αντωνιάδης, Αγγελίδης, Λαμπάκης, Λαζαρίδης, Σάρρος, Μπολόσης, Κυριακίδης (87' Ιβανίδης), Αχαλινόπουλος, Ευθυμιάδης (39' Παπαδόπουλος).

Πρόκριση για Νίκη, φωνάζει η Αναγέννηση

Στα Γιαννιτσά η αναμέτρηση μεταξύ της τοπικής Αναγέννησης έμελλε να είναι επεισοδιακή στο φινάλε. Οι Βολιώτες ήταν πιο ουσιαστικοί και με σουτ του Τάντιτς στο 67' πήραν κεφάλι στο σκορ. Ωστόσο, όλα έγιναν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, όταν οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ και ο διαιτητής Καραλιόλιος έδειξε να συνεχιστεί το ματς, μετά και την υπόδειξη του βοηθού Κουτζιακουτζίδη. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, από το ριπλέι φάνηκε η μπάλα να έχει περάσει όλη τη γραμμή, αλλά το γκολ δε μέτρησε και η Νίκη πήρε το... εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό.

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Νίκη Βόλου 0-1
(68' Τάντιτς)

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Νίκος Παναγιωτίδης): Λαμπάκης, Σκέμπης, Τσιάμης, Σπαθάρας, Χατζόγλου, Σερέτης, Ιορδανίδης, Φελίπε (73' Καρακάσογλου), Στεργίδης, Στεφανίδης, Φάμπιο.

Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Βούρας, Ψιάνος, Μήτσης, Βέρτζος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Τάσιτς (13' λ.τ Χάμος), Πουρτουλίδης (86' Καρατζάς), Σκούφαλης, Γιάκομπ (63' Φλίγκος), Τάντιτς.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα