«Άδικο για εμάς το 2-2»

«Άδικο για εμάς το 2-2»

Απόστολος Παγώνης
«Άδικο για εμάς το 2-2»

bet365

Ο Νούνιο Κοέλιο στις δηλώσεις του υποστήριξε πως το τελικό 2-2 με τον Ολυμπιακό αδικεί τον Άρη. Άνθρωπος της Γκενκ βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Κοέλιο ανέφερε ότι «μας αφήνει πικρία το τελικό αποτέλεσμα γιατί μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουμε, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Το 2-2 είναι άδικο για εμάς. Προηγηθήκαμε δύο φορές, αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα στο τέλος.

Μετά το 2-1 δεχθήκαμε ένα περίεργο γκολ, από μία κακή στιγμή. Ήμασταν με δέκα παίκτες. Δουλεύουμε σκληρά και στα δύο ντέρμπι δείξαμε ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες ως ομάδα. Από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Από εκεί και έπειτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» βρέθηκε άνθρωπος της Γκενκ. Το βλέμμα του ήταν επικεντρωμένο σε παίκτες του Άρη όμως γενικότερα κοιτούσε για καλούς πιτσιρικάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα