Μανιάτης: «Μείναμε στο Μονπελιέ...»

Μανιάτης: «Μείναμε στο Μονπελιέ...»

Gazzetta team
Μανιάτης: «Μείναμε στο Μονπελιέ...»

bet365

Η έλλειψη συγκέντρωσης ήταν σύμφωνα με τον Γιάννη Μανιάτη και η αιτία για την απώλεια βαθμών, με τον διεθνή μέσο να τονίζει πως η ευθύνη ανήκει στους παίκτες.

«Εμείς θέλαμε το παιχνίδι πολύ, δεν καταφέραμε όμωας να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Ήμασταν ακόμα στο Μονπελιέ, δεν είδαμε τη δυσκολία του ματς» και πρόσθεσε: «Δεν είχαμε συγκέντρωση και αυτό φάνηκε δυο φορές που μείναμε πίσω στο σκορ. Στα στημένα του Άρη κάθε φάση μύριζε γκολ».

Ο Γιάννης Μανιάτης στάθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά και στο γεγονός πως πρέπει να παραμένει συγκεντρωμένος «Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα, το ποιοτικότερο ρόστερ, όμως πρέπει να μπαίνει συγκεντρωμένος σε κάθε ματς, αποκλειστικά υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα είμαστε όλοι οι παίκτες».

Όσο για το αν οι νέοι παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα δίνουν πιο γρήγορο ρυθμό, ο Μανιάτης τόνισε: «Λόγω της οικονομικής κρίσης υπάρχουν αρκετοί νεαροί παίκτες, είναι σημαντικό αυτό και μπορώ να πω πως σε ορισμένες ομάδες γίνεται καλή δουλειά. Αν πάρουν οι Έλληνες ματς θα γίνουν ηγέτες στις ομάδες τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα