Εφτασαν Αθήνα οι Αγγλοι!

Εφτασαν Αθήνα οι Αγγλοι!

Γιώργος Τσακίρης
Εφτασαν Αθήνα οι Αγγλοι!

bet365

Τα στελέχη της Seymour Pearce βρίσκονται ήδη στην Αθήνα σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκαν μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ που αναμένουν τα... μαντάτα από τη συνάντηση με τον Δημήτρη Βιντιάδη...

Το gazzetta.gr είναι σε θέση να γνωρίζει (βάσει πάντα του ρεπορτάζ που προέρχεται από την ΑΕΚ και μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ) πως τα στελέχη της αγγλικού τραπεζικού οργανισμού Seymour Pearce βρίσκονται ήδη στην Αθήνα και δεν αποκλείεται τούτη την ώρα που γράφονται αυτές οι λέξεις να πραγματοποιείται η συνάντησή τους με τον Δημήτρη Βιντιάδη και τους συνεργάτες του.

Κάνε εγγραφή στην bwin και πάρε μπόνους 100%

Από τα Σπάτα γνωρίζουν -και το έχουν επικοινωνήσει άλλωστε- πως οι Αγγλοι δεν ταξίδεψαν στη χώρα μας και την πρωτεύουσα προκειμένου να συναντηθούν με διοικούντες την «κιτρινόμαυρη» εταιρεία αλλά για να μιλήσουν με τον Δημήτρη Βιντιάδη για το ενδεχόμενο επένδυσης στην ΠΑΕ ΑΕΚ εξετάζοντας ταυτόχρονα τα οικονομικά στοιχεία που πλέον έχει στη διάθεσή του ο υποψήφιος επενδυτής.

Τα μαντάτα της συνάντησης αυτής περιμένουν πως και πως όπως είναι λογικό στα Σπάτα για να πληροφορηθούν τι θα ακολουθήσει έπειτα, κοινώς αν θα ανάψει το... πράσινο φως για να προχωρήσει ουσιαστικά και να μετουσιωθεί σε πράξη το ενδιαφέρον επένδυσης στην Ενωση από τον Βιντιάδη. Εννοείται πως η διοίκηση της ΑΕΚ και όλα τα μέλη της είναι απόλυτα έτοιμοι στο ενδεχόμενο να χρειαστεί να συναντηθούν κι εκείνοι με τη σειρά τους με τους Αγγλους και τον Βιντιάδη αν και κάτι τέτοιο έως τώρα δεν έχει προγραμματιστεί...

Στα Σπάτα και ειδικά ο Ανδρέας Δημητρέλος εξακολουθούν να είναι αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει deal και η επόμενη μέρα για την ΠΑΕ θα είναι καλύτερη με τον Δημήτρη Βιντιάδη να αναλαμβάνει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών είτε άμεσα είτε στο άμεσο μέλλον και αφού πρώτα με ένα σημαντικό ποσό εξασφαλίσει τουλάχιστον το μάνατζμεντ της εταιρείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα