Αυτός ο ΠΑΟ όλα τα μπορεί! (pics)

Νίκος Αθανασίου
Αυτός ο ΠΑΟ όλα τα μπορεί! (pics)

bet365

Μπορεί να χάσει το τρίποντο ενώ προηγήθηκε δύο φορές; Μπορεί να δέχεται γκολ σε κάθε σέντρα; Η ομάδα του Φερέιρα όλα τα μπορεί (2-2 με ΟΦΗ) και βλέπει τις ευρωπαϊκές θέσεις με κυάλια!

«Μέσα» και ο Χουχούμης!

Στην αναμέτρηση κόντρα στη Λάτσιο ήταν το ενδεκαδάτο ντεμπούτο του Σπύρου Φουρλάνου. Απέναντι στον ΟΦΗ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, έδωσε το βάπτισμα του πυρός σε ακόμη ένα «παιδί» της Παιανίας, τον Διαμαντή Χουχούμη, δίνοντας παράλληλα ανάσες στον Νίκο Σπυρόπουλο.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Καρνέζης, αριστερό μπακ ο Χουχούμης, δεξί ο Σεϊταρίδης και ο Πίντο με τον Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας. Βιτόλο σε ρόλο αμυντικού μέσου, έχοντας μπροστά του Ζέκα και Μαρίνο. Αριστερό εξτρέμ ο Σισοκό, δεξί ο Μαυρίας και στην κορυφή ο Τοτσέ.

Οι νέοι ήταν ωραίοι!

Περιθώρια για νέα γκέλα, πολύ απλά δεν υπήρχαν. Ο Παναθηναϊκός είχε μπροστά του μονόδρομο, που τον καλούσε να φύγει νικητής από το Ηράκλειο. Οι «πράσινοι» μπήκαν με αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο και για πρώτη φορά την φετινή αγωνιστική περίοδο έφτασαν σε αυτό που ζητά συνεχώς ο Φερέιρα. Σε ένα γρήγορο γκολ.

Ο Χουχούμης «ανέβηκε» από αριστερά, έβγαλε την «ξυραφιά» στο πρώτο δοκάρι και ο... μόνιμος σκόρερ, Τοτσέ, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, βάζοντας μπροστά το «τριφύλλι» μόλις στο 7'. Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, οι «πράσινοι» είχαν υποφερτή κυκλοφορία της μπάλας και κυρίως από τα άκρα δημιουργούσαν «ρήγματα» στην άμυνα του ΟΦΗ.

Ενός ΟΦΗ που απλά περίμενε στο δικό του μισό, έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο στη μεσαία γραμμή και, όμως, από το... πουθενά στο 27' έφερε το ματς στα ίσια. Ο Κουτσιανικούλης «μυρίστηκε» το λάθος στην άμυνα του Παναθηναϊκού, «τρύπωσε» και με κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, είχε έτοιμη... απάντηση μόλις δύο λεπτά αργότερα. Ο Χουχούμης έδωσε τη «σκυτάλη» σε έναν άλλο πιτσιρικά της Παιανίας. Ο Μαυρίας- με την βοήθεια του Μονιάκη- ολοκλήρωσε τον εξαιρετικό «πράσινο» συνδυασμό από δεξιά και έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του. Οι νέοι ήταν ωραίοι και έκαναν όλη τη δουλειά για να πάει σε ρόλο οδηγού το «τριφύλλι« στα αποδυτήρια.

«Κόμπρα» ο Παπάζογλου!

Ο κλασσικός φετινός Παναθηναϊκός όταν προηγείται σε ένα παιχνίδι εμφανίστηκε και στο Ηράκλειο. «Κλείστηκε» στο μισό γήπεδο, έδειξε νοοτροπία φοβισμένης ομάδας και ο ΟΦΗ ήταν λογικό να πάρει μέτρα και να πιέσει τους «πράσινους». Ο Φερέιρα άλλαξε τον Μαυρία με τον Κουίνσι, χάνοντας τις βοήθειες που είχε μέχρι εκείνη την ώρα ο προβληματικός ανασταλτικά Χουχούμης, είδε τον Πίντο να τραυματίζεται και έβαλε τον Λαγό και ένας... συνδυασμός όλων των παραπάνω έφερε την ισοφάριση για τους γηπεδούχους.

Ο Κουίνσι... μάρκαρε με τα μάτια στη σέντρα, ο Λαγός νικήθηκε στον αέρα από τον πολύ ψηλότερο Παπάζογλου και οι Κρητικοί με το χτύπημα της... κόμπρας, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο δεν μπορούσαν να απειλήσουν, ισοφάρισαν 2-2 στ0 72'!

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε στη συνέχεια να ξαναπάρει κεφάλι αλλά ο Βιτόλο ήθελε να μπει με την μπάλα στα δίχτυα στο τετ-α-τετ του φινάλε και ο Μαρίνος πήγε τόσο νωχελικά στη φάση, ώστε δεν μπόρεσε σχεδόν πάνω από την γραμμή να προλάβει και να στείλει την μπάλα στο πλεκτό.


MAN OF THE MATCH: Σάκης Παπάζογλου. Ο επιθετικός του ΟΦΗ ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του Παναθηναϊκού και πραγματοποίησε μία από τις πιο «μεστές» του εμφανίσεις. Από δικό του... ποστάρισμα στον Βελάσκες φτάνει η μπάλα στον Κουτσιανικούλη ενώ με ωραία κίνηση και εξαιρετική κεφαλιά «γράφει» το 2-2!

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Μπορεί να έχει ακούσει πολλά αλλά και απόψε ήταν αυτός που έπρεπε. Ο Χοσέ Τοτσέ σκόραρε νωρίς-νωρίς για τον Παναθηναϊκός, βρίσκοντας ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Πάλεψε, όντας αρκετές φορές μόνος του, ενώ έχει ένα εξαιρετικό τακουνάκι στο τέλος του παιχνιδιού, όπου βγάζει μόνο του απέναντι από τον πορτιέρο του ΟΦΗ, τον Βιτόλο.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Κουίνσι. Μπορεί αρκετοί να απορούν, διότι ο Γκανέζος έχει μια εξαιρετική ενέργεια και κάθετη στον Σισοκό που επίσης ήταν απογοητευτικός, αλλά είναι ποδοσφαιριστής που παίζει στην πτέρυγα. Κάτι που σημαίνει ότι ΠΡΕΠΕΙ και να μαρκάρει. Κάτι που αγνόησε στην φάση που ο παίκτης του ΟΦΗ σεντράρει ανενόχλητος από δεξιά και ο Παπάζογλου σκοράρει. Δεν είναι η πρώτη φορά, προφανώς ούτε και η τελευταία. Δημιουργικά αναλώθηκε σε αυτά που λέγαμε μικροί «ατομιστίες». Λάθος του Φερέιρα που τον έριξε στο ματς.

Η ΓΚΑΦΑ: Ανήκει στην αντίδραση της άμυνας του Παναθηναϊκού, στην ισοφάριση του Βασίλη Κουτσιανικούλη. Βελάσκες κατά κύριο λόγο, Χουχούμης και Καρνέζης πιάνονται στον... ύπνο και δίνουν την ευκαιρία στον Κουτσιανικούλη να «τρυπώσει» ανάμεσά τους και να κάνει την «ζημιά», φέρνοντας το παιχνίδια έστω και προσωρινά στα ίσια.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Πολύ καλή διαιτησία από τον Τριτσώνη και τους βοηθούς του, οι οποίοι δεν είχαν πρόβλημα να βγάλουν σωστά την αναμέτρηση.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ GAZZETTA.GR: Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να είναι με τα... σωληνάκια στην εντατική και να παρουσιάζει την εικόνα μίας ομάδας που έχει 100+1 τρόπους για να χάνει αυτά που κερδίζει μέσα στο γήπεδο. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν δύο φορές και, όμως, κατάφεραν να ισοφαριστούν από τον ΟΦΗ. Έναν ΟΦΗ που είπε και... ευχαριστώ στην αναίτια οπισθοχώρηση των «πρασίνων» και... τσίμπησαν δίκαια τον βαθμό, καταβάλλοντας πολύ μεγάλη προσπάθεια ειδικά στο δεύτερο μέρος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα