Πέτκοβιτς: «Νίκη στη Φλωρεντία»

Πέτκοβιτς: «Νίκη στη Φλωρεντία»

bet365

Ο αγώνας με τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» δε θα είναι εύκολος για τη Λάτσιο αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά τον στόχο της, σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς.

Η Λάτσιο πάει στη Φλωρεντία για να αντιμετωπίσει, την Κυριακή, τη Φιορεντίνα και ο Βόσνιος προπονητής πιστεύει πως η ομάδα του θα κάνει αυτό που πρέπει.

«Το ματς με τη Μίλαν την προηγούμενη αγωνιστική ήταν ένα τεστ για να δούμε πόσο ώριμη είναι η ομάδα μας και τέτοια παιχνίδια μας βοηθούν πολύ για να γίνουμε μια σπουδαία ομάδα. Μέχρι στιγμής βλέπουν όλοι ότι η Λάτσιο ωριμάζει όπως πρέπει αλλά ξέρουμε ότι υπάρχουν τομείς στους οποίους θα πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς δεν πρέπει να επαναπαυθούμε ποτέ. Πάντα θα πρέπει να θέλουμε το κάτι παραπάνω», είπε ο προπονητής των Λατσιάλι, που αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του ενώ είναι μπροστά στο σκορ και ελέγχει τους αγώνες, συνήθως χαλαρώνει αρκετά και δίνει το δικαίωμα στον αντίπαλο να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

«Νομίζω πως σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο κυνικοί και να μη γυρίζουμε στην άμυνα. Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα και πρέπει να συμπεριφερόμαστε έτσι επί 90 λεπτά. Αν δούμε τα στατιστικά, αν δούμε δηλαδή πόσα γκολ έχουμε δεχθεί στα τελευταία λεπτά, μπορεί κάποιοι να πουν ότι πρέπει να χτυπήσουν καμπανάκια αλλά δε νομίζω πως χρειάζεται κάτι τέτοιο. Κόντρα στην Τζένοα δεχθήκαμε γκολ επειδή ένας παίκτης μας ήταν τραυματίας ενώ στο ματς με τη Μίλαν το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν από θέση οφσάιντ. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι συγκέντρωση και όχι ατομικά λάθη».

Τέλος, ο Πέτκοβιτς μίλησε και για τη Φιορεντίνα, την οποία η Λάτσιο θα αντιμετωπίσει χωρίς τους Φεντερίκο Μαρκέτι και Εντερσον ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Στέφανο Μάουρι και Μίροσλαβ Κλόζε.

«Ο αγώνας μας με τη Φιορεντίνα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα του προπονητή της καθώς ο Βιτσέντζο Μοντέλα έχει καταφέρει να περάσει στους παίκτες του αυτά που θέλει. Είναι πολύ επιθετικοί όταν παίζουν στην έδρα τους και θέλουν να δείξουν ξανά τι αξίζουν. Σίγουρα η αποστολή μας δε θα είναι εύκολη καθώς η Φιορεντίνα είναι πιο ξεκούραστη αλλά πάμε στη Φλωρεντία για τη νίκη».

 

SERIE A Τελευταία Νέα