Όλα στο μηδέν!

Νίκος Τσιώκος
Όλα στο μηδέν!

bet365

Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης... κακοποίησαν το ποδόσφαιρο, έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν τους βαθμούς. Χάρισε κόκκινες κάρτες ο Παππάς.

Έτσι έπαιξαν

Με 4-2-3-1 επέλεξαν να παρατάξουν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο οι προπονητές του Λεβαδειακού και του Αστέρα στη Λιβαδειά.

Ο Γιώργος Παράσχος έβαλε τον Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Μεντί αριστερά, τον Μουλόπουλο δεξιά και τους Χοσέμι, Γεωργίου κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Ζησόπουλος, Κόρμπος ήταν τα αμυντικά χαφ, με τους Ακόστα, Ροζέριο, Πόι να αποτελούν από τα αριστερά προς τα δεξιά την τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Βασιλείου.

Από τη μεριά του, ο Σάκης Τσιώλης δεν άλλαξε τον Μάρτον Φούλοπ, που είναι βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα γκολπόστ των Αρκάδων.

Ο Φορμίκα κάλυπτε το αριστερό άκρο, ο Τσαμπούρης το δεξί και οι Μπαρτολίνι, Σανκαρέ ήταν οι δυο στόπερ. Μπροστά τους βρίσκονταν οι Άλβαρεζ και Ουσέρο, ενώ οι Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο ήταν από αριστερά προς τα δεξιά οι τρεις πίσω από τον Περόνε.

Μπάλα και... ξύλο!

Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με το παιχνίδι να είναι μοιρασμένο σε γενικές γραμμές. Ωστόσο, οι παίκτες των δυο ομάδων έδειξαν διατεθειμένοι να παίξουν και... ξύλο.

Όλα ξεκίνησαν στο 27', όταν ο Περόνε έριξε αγκωνιά σε μια διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα στον Γεωργίου, με τον αμυντικό του Λεβαδειακού να αποχωρεί με αίματα στο κεφάλι και να του τοποθετείται ειδικός επίδεσμος, αφού του σκίστηκε το φρύδι. Ωστόσο, ο φορ του Αστέρα δεν αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά τη... γλίτωσε με κίτρινη.

Όμως, στο 33' ο Γεωργίου θέλησε να... πάρει το αίμα του πίσω σε φάση με τον Μπαρτολίνι. Συγκεκριμένα, φάνηκε να έχει πρόθεση για αγκωνιά στον Μπαρτολίνι, με τον Παππά να δείχνει να συνεχίζεται κανονικά το παιχνίδι. Βέβαια, υπήρξε και συνέχεια, καθώς ο Μπαρτολίνι ύψωσε το πόδι του στον ώμο του Βασιλείου στο 36' και θα μπορούσε να δει την κόκκινη κάρτα, με τον Παππά να δείχνει και σε αυτή τη φάση την κίτρινη.

Μοιρασμένο παιχνίδι

Στο αγωνιστικό σκέλος, όπως προαναφέραμε, οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά και έδειξαν διάθεση για μπάλα. Έτσι, το ματς ήταν μοιρασμένο, κάτι που φάνηκε και από την κατοχή της μπάλας (49-51 υπέρ του Αστέρα), με τους παίκτες να επιχειρούν σουτ, αλλά να μην έχουν τη μεγάλη φάση.

Μοναδική εξαίρεση θα αποτελούσε αυτή του Ναβάρο στο 14', όπου έκανε ωραία το 1-2 με τον Ντε Μπλάσις, όμως άργησε να κάνει το σουτ στο τετ α τετ με τον Κυριακίδη και κόπηκε. Με αυτόν τον τρόπο οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια δίχως τέρματα.

Άλλη μια κόκκινη... κίτρινη

Στην επανάληψη και πάλι ο Παππάς έδειξε πως στο σημερινό παιχνίδι χάριζε τις κόκκινες κάρτες. Στο 59' ο Κόρμπος έκανε προβολή στο κεφάλι του Ουσέρο, όμως δέχτηκε την κίτρινη κάρτα του Αθηναίου ρέφερι αντί να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Μια απ' τα ίδια

Πάντως δεν άλλαξε κάτι, με τον Αστέρα να παίρνει ελαφρώς την κατοχή με το μέρος του και να έχει την καλύτερη στιγμή στο 59' Ο Ράγιος εκτέλεσε το φάουλ και ο Σανκαρέ έκανε από κοντά το πλασέ στην κίνηση, με τον Κυριακίδη να αποκρούει εντυπωσιακά. Όμως, ο Λεβαδειακός ανέβηκε σιγά-σιγά και είχε 1-2 καλές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα.

Μια εξ' αυτών ήταν στο 67', όταν ο Ροζέριο έκανε ωραία ενέργεια και έδωσε δίπλα του στον Πόι, ενώ είχε τραβήξει πάνω του όλη την άμυνα. Ο φορ των Βοιωτών έκανε το πλασέ, με τον Φούλοπ να επεμβαίνει και να παραχωρεί το κόρνερ.

Ένα σουτ του Ουσέρο, έπειτα από σέντρα του Καρντάσιο, στο 74' κατέληξε στην αγκαλιά του Κυριακίδη, ενώ ο Μπουντόπουλος έκανε ωραίο σουτ στο 87', το οποίο κόντραρε στον Φορμίκα και πέρασε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου ο Κόρμπος έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ με κεφαλιά. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ματς και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας σε ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι.

Man of the match: Δύσκολα μπορείς να βρεις τον πολυτιμότερο παίκτη σε ένα παιχνίδι, το οποίο ήταν μοιρασμένο σε γενικές γραμμές και δεν είχε γκολ, αλλά περισσότερα σκληρά μαρκαρίσματα.

Αδύναμος κρίκος: Το ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι δυο ομάδες. Μπορεί οι παίκτες να επιχείρησαν αρκετά σουτ, αλλά οι φάσεις ήταν μετρημένες... στα δάχτυλα.

Στο ύψος του: Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο της Λιβαδειάς για να παρακολουθήσει το παιχνίδι και δη οι φίλαθλοι του Αστέρα, οι οποίοι έκαναν το ταξίδι από την Τρίπολη.

Η γκάφα: Έκανε αρκετές ο Ανδρέας Παππάς, ο οποίος χάρισε μερικές κόκκινες κάρτες, οι οποίες θα μπορούσαν να βγουν άνετα σε ένα ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι, όπως αυτό στη Λιβαδειά.

Το στραγάλι: Σε τέσσερις περιπτώσεις θα μπορούσε να δείξει την κόκκινη κάρτα ο Ανδρέας Παππάς. Ο Περόνε έριξε αγκωνιά στον Γεωργίου στο 27' στον αέρα, ενώ ο αμυντικός του Λεβαδειακού φαίνεται να κάνει το ίδιο στο 33' στον Μπαρτολίνι μέσα στην περιοχή, που σημαίνει αποβολή και πέναλτι. Αυτός με τη σειρά του ύψωσε το πόδι του στον ώμο του Βασιλείου στο 36', ενώ ο Κόρμπος τον... μιμήθηκε στο 59', όταν έκανε προβολή στο κεφάλι του Ουσέρο!

Το ταμείο του Gazzetta: Με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, ειδικά στο χώρο του κέντρου, το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Αστέρα θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με λιγότερους παίκτες και για τις δυο ομάδες. Αυτό δεν έγινε, αφού ο Παππάς χάρισε κόκκινες κάρτες, και το ματς ήταν μοιρασμένο, με την ισοπαλία να φαίνεται πως είναι και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς δεν υπήρχαν και αρκετές φάσεις.

Συνθέσεις ομάδων

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Χοσέμι, Γεωργίου, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ακόστα (68' Μπουντόπουλος), Ροζέριο (80' Μαχαίρας), Πόι, Βασιλείου (72' Πινέιρο).

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Τσαμπούρης, Άλβαρεζ, Ουσέρο (89' Φραγκουλάκης), Ράγιος, Ντε Μπλάσις (67' Καλαντζής), Ναβάρο (56' Καρντάσιο), Περόνε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα