«Τρέξαμε για να σώσουμε τη ζωή μας»

Θάνος Σαρρής
«Τρέξαμε για να σώσουμε τη ζωή μας»

bet365

Ο Κέβιν Μιραλάς ετοιμάζεται για το πρώτο του ντέρμπι με αντίπαλο τη Λίβερπουλ και θυμήθηκε το περσινό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που είχε διακοπεί, καθώς και τα επεισόδια που έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο 25χρονος Βέλγος θα παίξει το πρώτο του ντέρμπι με τη φανέλα της Έβερτον και με δηλώσεις του στην Daily Post, θυμήθηκε τα... περσινά. Έκανε λόγο για τρομακτική αλλά και συναρπαστική εμπειρία, δήλωσε έτοιμος για το ντέρμπι και... έριξε τη μπηχτή του στους οπαδούς των Ρεντς!

«Κερδίζαμε 1-0 εκείνη τη στιγμή και ο κόσμος προφανώς ενοχλούταν επίσης από το γεγονός ότι ήμασταν τέσσερις πόντους μπροστά τους. Όλοι ανέβαζαν στροφές και έτσι το ματς έπρεπε να διακοπεί. Κάποιοι από τους οπαδούς εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και πέταγαν βόμβες μολότοφ, η κατάσταση είχε πραγματικά ξεφύγει. Σωματοφύλακες και πολλά άτομα της ασφάλειας ήρθαν να μας προστατέψουν και πραγματικά τρέξαμε για να σώσουμε τη ζωή μας. Το όλο θέμα μπορούσε να εξελιχθεί σε πολύ επικίνδυνη κατάσταση Φυσικά ήταν τρομακτικό, αλλά την ίδια στιγμή είναι συναρπαστικό να παίζεις τέτοια παιχνίδια, επειδή αν κερδίσεις τότε αυτό αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα και νιώθεις σπουδαία για αυτό».
Το 219ο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ είναι το πρώτο για τον Βέλγο επιθετικό, ο οποίος πάντως είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για την περίσταση: «Είχα αυτές τις εμπειρίες στα δύο μου χρόνια στη Ελλάδα. Ήταν πολύ παθιασμένα και βίαια παιχνίδια κατά καιρούς. Θεωρώ ότι αυτό εδώ θα είναι λίγο διαφορετικό. Έχω παρακολουθήσει τα παιχνίδια εδώ και οι οπαδοί στην Ελλάδα σέβονται περισσότερο, αλλά συνεχίζω να περιμένω μια καυτή ατμόσφαιρα με πολύ πάθος. Στην Ελλάδα ο κόσμος είναι πιο εκδηλωτικός, αλλά και πάλι θα είναι καυτό. Ξέρω ότι και στην Αγγλία οι οπαδοί είναι εξίσου παθιασμένοι και ανυπομονώ. Είναι το πρώτο μου, αλλά πολλοί μου έχουν μιλήσει για αυτό. Στην πραγματικότητα ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπαν όταν υπέγραψα, το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι».
Όσον αφορά τις επιλογές που είχε πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό από τη Σεντ Ετιέν είπε: «Είχα τη δυνατότητα να πάω σε κάποιες άλλες ομάδες, είχα ευκαιρίες. Αλλά εκείνη τη στιγμή ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι μπορούσε για να με πάρει και ήταν μια σπουδαία ευκαιρία για να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είχα δύο σπουδαία χρόνια εκεί, κάποιες υπέροχες εμπειρίες και τώρα που κατάφερα τη μεταγραφή στην΄Εβερτον, είμαι πνευματικά και σωματικά έτοιμος να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Ίσως πριν από δύο χρόνια δεν ήμουν».
Επιστρέφοντας στα του Έβερτον-Λίβερπουλ, μπήκε... κατευθείαν στο ψητό: «Η Λίβερπουλ είναι πιο αδύναμη από εμάς, ξεκινώντας με το ότι είναι στη 12η θέση. Τους σεβόμαστε, είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη παράδοση και δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο. Έχουν επίσης καλούς παίκτες, προφανώς. Είναι ένα ντέρμπι οπότε δεν μετράει τόσο αν μια ομάδα έχει κάποια αδυναμία. Είναι 12οι, αλλά σεβόμαστε τους εχθρούς και πρέπει να προετοιμαστούμε. Νομίζω πάντως ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ πρέπει να αποδεχτούν ότι την Κυριακή θα παραμείνουν 12οι!»
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα