Ο Σεϊταρίδης και το... φάντασμα! (vid)

Ο Σεϊταρίδης και το... φάντασμα! (vid)

Θάνος Σαρρής
Ο Σεϊταρίδης και το... φάντασμα! (vid)

bet365

Το τρομερό αυτογκόλ του Γιούρκα Σεϊταρίδη δεν πέρασε απαρατήρητο από τα διεθνή ΜΜΕ. Από την Ιταλία μέχρι τη Νορβηγία και από το Βέλγιο μέχρι το Μεξικό, υπάρχουν αναφορές στο τέρμα του! Διαβάστε τις στο gazzetta.gr.

Το γκολ του Γιούρκα αποτελεί ένα από τα highlight της χρονιάς, αν και όπως έχει δείξει η ποδοσφαιρική ιστορία, τέτοια περιστατικά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Ο ίδιος ο παίκτης άλλωστε, βγήκε ιπποτικά μπροστά και ζήτησε συγγνώμη για την απρόσεκτη ενέργειά του. Ήταν όμως τόσο εντυπωσιακή, που δεν άφησε ασυγκίνητα τα ΜΜΕ του εξωτερικού, κάποια εκ των οποίων το υποδέχθηκαν με χιούμορ!

«Ίσως ο Σεϊταρίδης εντόπισε έναν συμπαίκτη φάντασμα, ή ίσως ξέχασε ποιος του έδωσε την μπάλα, αλλά το αποτέλεσμα έμοιαζε με μικροβλάβη στο FIFA 13. Η Λάτσιο κράτησε το δώρο μέχρι το ημίχρονο, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να ρωτήσουν τον Σεϊταρίδη τι σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή», γράφει η χιουμοριστική στήλη «Dirty Tackle» του yahoo sports. «Το κωμικό αυτογκολ του Σεϊταρίδη έδωσε στη Λάτσιο το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Τοτσέ κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος, έχοντας επίσης σκοράρει το τέρμα που χάρισε στην ομάδα του έναν βαθμό με την Τότεναμ στο προηγούμενο ματς», αναφέρει το αμερικανικό ESPN. «Το γρήγορο αυτογκόλ του Γιούρκα Σεϊταρίδη έδειχνε να δίνει στους Ιταλούς τους βαθμούς, μέχρι να σκοράρει ο Τοτσέ στο τέλος», προσθέτει το BBC.
Η νορβηγική Αftenposten έχει ολόκληρο θέμα για την προσπάθεια του Έλληνα μπακ, με κεντρική φωτογραφία το γύρισμά του! «Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού έπρεπε απλά να κάνει μία πάσα, αλλά προφανώς ξέχασε που ήταν τοποθετημένοι οι συμπαίκτες του. Η μπάλα γύρισε ωραία και ήρεμα για το 0-1, αποτέλεσμα για το οποίο οι Έλληνες δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι μέχρι το ημίχρονο. Ευτυχώς για τον Σεϊταρίδη, ο Τοτσέ που μπήκε ως αλλαγή γλίτωσε τον πόντο». Το ισπανικό Que αναφέρει: «Η Λάτσιο πήρε το προβάδισμα με ένα γκολ του Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος έπιασε τον Ορέστη Καρνέζη εκτός θέσης».
Το ολλανδικό Voetbal γράφει: «Φανταχτερή γκάφα του Σεϊταρίδη. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης την Πέμπτη θα κοιμήθηκε λίγο». Η μεξικανική La Aficion αναφέρει ότι: «Στο 25' ο Γιούρκας Σεϊταρίδης άνοιξε το σκορ για την ιταλική ομάδα, χάρη σε ένα απίστευτο αυτογκόλ» και το βελγικό 7sur7: «Ο Γεώργιος Σεϊταρίδης πέτυχε ένα σχεδόν απίστευτο αυτογκόλ. Στο 25' γύρισε την μπάλα πίσω και έγινε η τραγωδία».
Το ρωσικό Blic αναρωτιέται: «Τι χρειάζεται για το τέλειο αυτογκόλ; Ο Σεϊταρίδης του Παναθηναϊκού ξέρει την απάντηση! » «Ένα απίστευτο αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στη Λάτσιο στην Αθήνα», γράφει το ιταλικό Calciomercato, ενώ η La Republica τονίζει: «Στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα της πρωτεύουσας πήρε το προβάδισμα από ένα γκολ-δώρο του Σεϊταρίδη, που όμοιό του σπάνια βλέπει κανείς στα γήπεδα».
Δείτε ΕΔΩ το θέμα του gazzetta.gr με τα πιο... όμορφα αυτογκόλ!
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα