Έτοιμος για ανανέωση ο Μπουφόν

Έτοιμος για ανανέωση ο Μπουφόν

Gazzetta team
Έτοιμος για ανανέωση ο Μπουφόν

bet365

Το συμβόλαιο του Τζιανλουίτζι Μπουφόν με τη Γιουβέντους λήγει το καλοκαίρι του 2013 αλλά θα ανανεωθεί για άλλα τρία χρόνια, όπως τόνισε ο ίδιος.

Ο αρχηγός της Μεγάλης Κυρίας είχε συνομιλία με οπαδούς της ομάδας μέσω της ιστοσελίδας της Γιούβε την Πέμπτη και σε αυτή αναφέρθηκε σε όσα έχει ζήσει από το καλοκαίρι του 2001 ως σήμερα αλλά και σε όσα θέλει να πετύχει στην επόμενη τριετία.

«Το να είμαι είδωλο για τους οπαδούς της Γιουβέντους είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένο και νιώθω ευγνωμοσύνη προς όλους. Είμαι 34 ετών και είμαι εδώ για 12 χρόνια, εδώ ωρίμασα ως άνθρωπος σε όλα τα επίπεδα δηλαδή. Αυτά τα 12 χρόνια θα γίνουν 15, τουλάχιστον 15 και θα μπορώ να υπερηφανεύομαι ότι έπαιξα για 15 χρόνια σε αυτή την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος πορτιέρε του πλανήτη και συνέχισε αναφερόμενος στο πόσο σωστή ήταν η απόφαση του να παραμείνει το 2006.

«Σε αυτά τα 12 χρόνια στη Γιούβε έζησα απίστευτες στιγμές. Τα πρώτα πέντε χρόνια ήταν υπέροχα με τίτλους, μεγάλες νίκες σε Ιταλία και Ευρώπη, συνεχώς χαμόγελα. Υπήρχε, βέβαια, η απογοήτευση του τελικού του 2003 αλλά ήμασταν η πιο δυνατή ομάδα εκείνα τα χρόνια. Μετά πήγαμε στην κόλαση της Serie B αλλά αποφάσισα να παραμείνω γιατί ήθελα να έχω ήσυχη τη συνείδηση μου και να δείξω σε όλους στη Γιουβέντους ότι θέλω να τους ανταποδώσω όσα μου έδωσαν. Τα πιο δύσκολα χρόνια ήταν μετά την επιστροφή στη Serie A γιατί μπορεί να είχε περάσει μόνο ένας χρόνος αλλά καταλάβαμε ότι ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε στην κορυφή. Αν είχα φύγει το 2006 πιθανότατα να είχα κατακτήσει τίτλους τα επόμενα χρόνια αλλά τα συναισθήματα που ένιωσα πέρυσι από την αρχή ως το τέλος της σεζόν δεν περιγράφονται. Δε θα τα είχα νιώσει σε καμία άλλη ομάδα, άρα νιώθω ξανά δικαιωμένος για την απόφαση μου το 2006. Εχω ακόμη χρόνια μπροστά μου με τη Γιουβέντους και ελπίζω να έρθουν κι άλλοι τίτλοι. Χαίρομαι για τα νέα παιδιά στη Γιούβε που ξέρουν ότι έχουν μπροστά τους τα καλύτερα πλέον».

Υπενθυμίζουμε ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει ακαδημίες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα, τα οποία έχουν αναλάβει τον έλεγχο όλων των ακαδημιών της Γιούβε εκτός Ιταλίας μετά τη σχετική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα