«Όλα για την πρόκριση»
Την άκρατη αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να παλέψει με τις πιθανότητες που του αναλογούν το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16» του Champions League εξέφρασε ο Φρανσουά Μοντέστο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.
Ο Κορσικανός μεσοαμυντικός των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε ότι οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν για να πάρουν τη νίκη αλλά συνέστησε προσοχή ενόψει της αναμέτρησης του «Καραϊσκάκη» με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Γαλλίας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φρανσουά Μοντέστο στην ιστοσελίδα της UEFA:
«Η Μονπελιέ μας «έπνιξε» στο πρώτο ημίχρονο. Είχε την κατοχή της μπάλας αλλά εμείς αμυνθήκαμε καλά. Η διαφορά μας ήταν στο ότι ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα στο Champions League αφού αγωνίζεται σε αυτή την διοργάνωση κάθε χρόνο. Η Μονπελιέ ήταν κυρίαρχη αλλά δεν είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» το παιχνίδι υπέρ της.
Γνωρίζαμε πως είναι μια καλή ομάδα και έχουν δυνατό κέντρο και επίθεση, με παίκτες όπως ο Μπελχαντά και Καμπελα. Εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε συμπαγείς και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας και αυτό κάναμε. Όσο έχουμε μαθηματικές πιθανότητες να προκριθούμε, θα παλέψουμε για αυτό αλλά θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μονπελιέ. Παίζουν καλά την αντεπίθεση και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το ματς επειδή θα είναι αρκετά δύσκολο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
